APOEL - Djurgården (23/8): Stream, speltips & odds

apoel dif

Djurgården har ena foten i Europa Conference League! Lyckas man hålla tremålsledningen mot APOEL Nicosia är man framme i gruppspelet. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni kan se den via live stream.

Djurgården ser ut som Allsvenskans troligtvis mest stabila och starka lag för tillfället. Laget bara radar upp poäng i seriespelet, och har stått för en fläckfri insats så här långt i Europakvalet. Just nu är man mitt inne i playoff till Europa Conference League, och det första mötet med APOEL Nicosia vann man med 3-0.

Lyckas Djurgården hålla tremålsledningen borta i Cypern? Vi ger er allt inför matchen; ta del av speltips och se hur ni gör för att streama APOEL – Djurgården live!

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: APOEL Nicosia – Djurgården, playoff till ECL
Var: Neo GSP, Nicosia
När: Kl. 18:00, tisdag 23 augusti
Live stream: Aftonbladet Plus
TV: Ingen kanal
Speltips: Djurgården vinner matchen (3,00, Bet365)

Inför matchen

  • Playoff till Europa Conference League! Vinnaren av dubbelmötet är klar för gruppspelet. Fördel Djurgården, som vann det första mötet med 3-0.
  • Djurgården har 14 raka matcher utan förlust.
  • Elliot Käck missar matchen på grund av knäskada.

Statistik & startelvor

Streama APOEL – Djurgården

Det är inte alls svårt att streama APOEL Nicosia – Djurgården live, bara man vet hur man ska bära sig åt för att göra så. Vi kan tala om för er att det är Aftonbladet som sitter på sändningsrättigheterna till matchen, och med ett plusabonnemang på tidningens sajt kan ni se den här playoff-matchen online.

Det går att se er APOEL – Djurgården stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Sitter ni på en Chromecast eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att på så sätt titta på matchen på TV.

Hur är det då med sändningskvalitén hos Aftonbladet Plus? Vi kan garantera er att ni kommer att bli nöjda med kvalitén på er APOEL Nicosia – Djurgården live stream. Såväl bild som ljud och kommentatorer håller hög klass.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama APOEL Nicosia – Djurgårdens IF

Speltips & odds: APOEL – Djurgården

Djurgården bara flyger fram för tillfället. I Allsvenskan ser man närmast oslagbara ut, och när man låg under mot Varberg med 0-2 senast, och såg ut att gå mot första förlusten sedan i maj, lyckades man på något sätt ändå hämta upp till 2-2 i slutskedet av matchen. Hampus Finndell stod för en sula i bröstet på Varbergs Filipe Sissé, men fick vara kvar på planen, vilket än mer befäster att Djurgården är ett lag med medvind för tillfället.

Även i Europa gör Djurgården allt rätt. Laget har komfortabelt slagit ut sina motståndare på vägen till playoff, som man inlett på bästa sätt. Man vann med 3-0 hemma mot APOEL Nicosia, och ska nu bara se till att inte tappa den ledningen borta i Cypern.

APOEL är inte det APOEL vi känner från några år tillbaka, då de stod för imponerande insatser ute i Champions League. Laget har tappat en hel del i slagstyrka, vilket hela den cypriotiska fotbollen har gjort.

APOEL kommer att bli illa tvungna att gå framåt i den den här matchen, då de måste göra minst tre mål för att kunna ta sig vidare. Ett så offensivt APOEL kommer att öppna ytor för ett starkare Djurgården, som med kontringsstarka spelare som Joel Asoro kommer att kunna straffa APOEL. Vi tror at ”Järnkaminerna ” vinner den här matchen, och spelar den raka 2:an. Den finnes till 3,00 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 3,00
  • Spelsida: Bet365

Har ni testat att spela på bettingsidor med snabba uttag. Det kan vara riktigt bekvämt att kunna ta ut sina vinster snabbare.

Annan betting på matchen

Det finns mängder av odds på Djurgården – APOEL Nicosia. Nedan finner ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 2,05
Under 2,5 mål 1,75
Båda lag gör mål – Ja 1,83

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.