Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 sep, 2023

Alcaraz – Medvedev 9/9: Stream, odds & speltips

Här möter världsettan Carlos Alcaraz och världstrean Daniil Medvedev varandra i semifinalen av US Open 2023. Vi går igenom allt du behöver veta inför denna spännande match.

Förra årets US Open-vinnare, Carlos Alcaraz, har varit i stort sett felfri under årets turnering. Även Daniil Medvedev har haft en lysande turnering. Det här är en riktigt intressant match som vi naturligtvis har ett speltips för. Vi kommer också att visa dig hur du enkelt kan livestreama US Open-semifinalen med bara några snabba klick. Följ med oss på vår detaljerade analys.

Vad: Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, US Open
När: Den 9/9, kl. 01:00
Vart: Arthur Ashe Stadium
Speltips: Över 34.5 games (1.70 hos Betway)
Livestream: > Bet365

Över 34.5 games i matchen

Odds = 34.5
Bonus: Få 1000 kr i gratisspel hos Betway
Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev Match Outcome
Match Starts 09/09 01:20
Match avslutad
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Carlos Alcaraz har sett riktigt bra ut och har bara förlorat ett enda set under turneringen.
 • Daniil Medvedev har även han imponerat stort och har bara förlorat två set.
 • Vi har med andra ord två formstarka spelare som kommer att gå ut och förhoppningsvis ge oss en grym show.

Alcaraz – Medvedev stream

Den här mycket spännande matchen mellan Alcaraz och Medvedev går att livestreama hos spelbolaget Bet365.

Allt som krävs är att du har ett konto hos spelbolaget. Om du inte redan har det, kan du enkelt skapa ett. Det är snabbt och smidigt.

Därefter måste du göra en insättning på minst 50 kr för att få tillgång till deras livestreamingtjänst. Där kan du njuta av massvis med sportevenemang dygnet runt, oavsett om du använder din dator, telefon eller surfplatta.

Det är viktigt att notera att du inte är tvungen att placera ett spel med dina 50 kr direkt. Du kan vänta tills du hittar ett bra spelalternativ som passar dig bäst. Vi erbjuder dagligen högkvalitativa speltips från våra experter, så tveka inte att kolla in våra rekommendationer.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Alcaraz – Medvedev

Alcaraz – Medvedev speltips

Vi har tagit fram ett speltips för matchen mellan Alcaraz och Medvedev. Med tanke på att vi förväntar oss en spännande och förhoppningsvis jämn match, anser vi att ett överspel är ett bra passande spel för denna match.

Fokus kommer självklart att ligga på Medvedev och hans förmåga att sätta tryck på världsettan. Världsettan är storfavorit att vinna matchen, och de flesta förväntar sig att Alcaraz ska göra det. Alcaraz vann den här turneringen förra året nämligen, och vann dessutom förra Grand Slam-turneringen, Wimbledon, genom att besegra Novak Djokovic i en mycket fin match. Dessutom är han som sagt etta i världen och många tror att han kommer förbli det en lång tid framöver.

Men Medvedev ska inte underskattas. Han är en kvalificerad spelare som har haft en imponerande turnering i US Open och har tidigare även vunnit turneringen, vilket visar att han trivs bra i New York. Dock kommer han att behöva kämpa mycket hårt för att ha en chans, men åtminstone tror vi att han kan göra matchen någorlunda spännande genom att pressa matchen till över 34.5 games. Slutligen, precis som de flesta, tror vi att Alcaraz, världsettan, kommer att vinna matchen.

Vi har hittat det bästa oddset för spelet över 34.5 games i matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Semifinalen mellan Alcaraz och Medvedev i US Open har naturligtvis ett omfattande utbud av odds hos alla spelbolag. Därför har vi granskat några alternativ för att öka spänningen i matchen ytterligare.

Vi har hämtat oddsen från Betway, och om du ännu inte har ett konto hos detta spelbolag kan du enkelt skapa ett och dra nytta av deras fantastiska erbjudande på 1000 kr i gratisspel.

Odds Speltips
Över 3.5 set 1.60
Över 4.5 set 3.50
Tiebreak i matchen: Ja 1.80
belgien slovakien speltips stream
EM
Belgien ställs emot Slovakien i första gruppspelsomgången av EM 2024. Här finner ni allt inför matchen!
14 juni, 2024
slovakien danmark speltips stream
EM
Danmark kliver in i EM, och gör det med en intressant match mot Slovenien. Här finner ni allt inför mötet!
14 juni, 2024
serbien england speltips stream
EM
Serbien och England möts i premiäromgången av fotbolls-EM 2024! Vi ser mycket fram emot denna match, som vi tror kommer att bjuda oss på många mål.
14 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar