Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 sep, 2023

Ajax – Marseille 21/9: Stream, odds & speltips

I Europa League omgång 1 möts Ajax och Marseille, och detta är en högintressant match som kommer att äga rum på den prestigefyllda Johan Cruijff Arena. Vi har sammanställt all nödvändig information inför denna spännande match.

Ajax befinner sig för närvarande i en tuff period där saker och ting verkar gå mindre bra i klubben. Samtidigt har Marseille inte heller haft den bästa starten, med tre oavgjorda resultat på de senaste fyra matcherna. Läs vidare för att ta del av vårt speltips, de bästa oddsen och även för att få reda på hur du enkelt kan livestreama matchen.

Vad: Ajax – Marseille, Europa League
När: Den 21/9, kl. 21:00
Vart: Johan Cruijff Arena
Speltips: Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål (1.90 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål

Odds = 1.90
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Ajax befinner sig i en svår period. Förlusten av flera nyckelspelare inför säsongen har definitivt påverkat klubben på ett negativt sätt.
 • Hos bortalaget är Ismaila Sarr otillgänglig på grund av skada. För övrigt ser truppen ut att vara i god form.
 • Enligt vår uppfattning är detta en helt öppen match, och vi har därför siktat in oss på ett kombinationsspel som vi anser vara mycket passande.

Ajax – Marseille stream

Denna spännande match på Johan Cruijff Arena kan du enkelt streama live på Viaplay. För att göra detta behöver du naturligtvis skapa ett konto och sedan teckna ett sportabonnemang. Efter det kan du njuta av att se matchen live tillsammans med andra högkvalitativa Europa League-fotbollsmatcher. Följ vår enkla guide nedan för att komma igång med att streama toppklassig fotboll redan idag.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Ajax – Marseille

Ajax – Marseille speltips

Vi tror på en högst konkurrenskraftig match som kan gå åt vilket håll som helst. Traditionellt sett är Ajax oerhört starka på sin hemmaplan och betraktas som en pålitlig kraft när de spelar på Johan Cruijff Arena. Dock är det ingen hemlighet att dagens Ajax inte befinner sig i sin bästa form, vilket gör att det kanske är klokare att överväga målspel istället för att enbart spela på den klassiska 1×2-marknaden.

Samtidigt har Marseille ännu inte förlorat en enda ligamatch efter fem spelade omgångar, även om de har en ovälkommen tendens att sluta i oavgjorda resultat – hittills tre stycken, vilket är något i överkant. Trots detta befinner de sig fortfarande på en respektabel fjärde plats i Ligue 1, vilket är godkänt med tanke på omständigheterna.

Vi tror att det är ett bra val att val att spela på att det kommer att bli över 2.5 mål i matchen och att båda lagen kommer att göra mål när Ajax ställs mot Marseille. Båda lagen har trots allt haft vissa svårigheter med att upprätthålla en stark defensiv, särskilt Ajax som har släppt in ett antal mål. Marseille har alla möjligheter att utnyttja detta, även om vi ändå tror att Ajax har potentialen att göra en hygglig insats och åtminstone hitta nätet en eller två gånger. Med detta i åtanke är målspel ett bra alternativ för den här matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Till en sådan spännande match, där utfallet kan vara mycket oviss, anser vi att ett enda spel är lite för begränsat. Därför har vi valt att utöka vårt utbud med några extra alternativ att överväga.

Samtliga odds som vi presenterar här är hämtade från den pålitliga speljätten Bet365

Speltips Odds
Oavgjort 3.50
Målgörare: Brian Brobbey 2.87
Rätt resultat: 2-2 12.00
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
 • Stort utbud av spel & odds
 • Enkla & snabba uttag
 • Användarvänligt
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar