Titta på Fiorentina - AC Milan: Se via live stream

 

Hitta din live stream till ACF Fiorentina – AC Milan. så att du kan se matchen direkt på nätet.

 

Det är väldigt eftertraktat att streama ACF Fiorentina – AC Milan online på internet. Här visar vi er hur ni gör för att titta på matchen 22/2 direkt på nätet. Serie A rullar vidare, och Milan fortsätter sin jakt på topplaceringarna i ligan. Nästa hinder är Fiorentina, i en match som spelas på Stadio Artemio Franchi. Här kan ni hitta er Fiorentina – Milan live stream, för att se matchen direktsänt på nätet.

Häng med i vår guide och få reda på hur ni kan streama matchen live. Läs hur ni gör steg för steg, eller gå direkt till Bet365!

Vill du titta på Fiorentina – Milan?

Streama Serie A på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Fiorentina – Milan live

Det krävs inte mycket för att streama ACF Fiorentina – AC Milan live på internet. Allt du behöver göra för att se matchen live på nätet är att skapa ett konto på Bet365 och där sätta in minst 50 kronor. När du gjort det kan du streama alla matcher från Serie A live och således se denna stormatch. Det kan ta ut dina pengar när du vill.

Det går även att streama Coppa Italia live på Bet365, och med alla matcher från dessa två italienska tävlingar täcks sändningarna av alla Milans matcher.

Du kan se matchen från vilken plattform du vill. Det går att starta din Fiorentina – Milan stream från mobil, surfplatta eller dator. Titta på matchen hur och var du vill, direktsänt.

  • 1. Gå in på bet365.com
  • 2. Skapa konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Fiorentina – Milan i Serie A!

Titta på Fiorentina – Milan på TV

Om du vill titta på Fiorentina – Milan på TV är det enkelt att göra det. Matchen visas på Sportkanalen, där studion inleds redan 20:15. Programledare är Axel Pileby och med sig har han Vicki Blommé och Gusten Dahlin. De snackar upp matchen i en halvtimme och sedan är det avspark 20:45. Men som alltid när det kommer till italiensk fotboll brukar avsparken bli fördröjd med några minuter.

Kommentatorer till matchen är samma två män som alltid kommenterar Milans matcher, nämligen Jesper Hussfelt, huvudkommentator, och Matías Concha, expert.

Om du saknar kanalen som visar matchen men ändå vill se den på TV kan du koppla din Fiorentina – Milan stream från datorn till TV:n med hjälp av HDMI-kabel.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Sändningsstart: 20:15
  • Avspark: 20:45

Höjdpunkter från höstens match mellan Fiorentina och Milan.

Inför matchen

Det börjar bli tjatigt, men det är inte mindre sant för det. Zlatan Ibrahimovic har höjt Milan något oerhört. Milan spelar som ett helt nytt lag sedan svenskens intåg i klubben, och klättringen har gått fort. Man ligger nu på delad 6:e plats tillsamman med Hellas Verona och Parma. Upp till Roma är det fyra poäng, och upp till Atalanta – som även har Champions League att tänka på – är det tio pinnar.

Fiorentina har väl inte gjort sin bästa säsong, utan ligger på plats 13 i Serie A. Laget har inte alltför stor risk att dras in i bottenstriden, samtidigt som Europaplatserna ser väldigt avlägsna ut. En mellansäsong helt enkelt.