Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 jan, 2020

Titta på Cagliari – Milan: TV & live stream

Det har blivit dags för Milans andra ligamatch för i år, och klubbens andra ligamatch med comebackande Zlatan på planen. Du kan streama Cagliari – Milan live på Bet365, om du skapar ett konto och sätter in minst 50 kronor (du kan ta ut pengarna igen direkt efter matchen om du vill).

Vill du titta på Cagliari – Milan? Gör det på Bet365!

Streama Serie A på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i europeisk fotboll, närmare bestämt i Serie A och AC Milan. Under lördagseftermiddagen får vi se Cagliari – Milan, och Zlatan väntas spela sin första match från start sedan återkomsten.

I den här artikeln går vi igenom hur ni gör för att streama denna match, som spelas på Sardinien. Hitta din live stream till mötet, eller se var du kan hitta en TV-sändning att kolla på.

Streama Cagliari – Milan live

Om du vill streama Cagliari – Milan på internet, så kan du enkelt göra det genom att skapa ett konto på Bet365 och där sätta in minst 50 kronor. Då låser du upp alla livesändningar sajten har att erbjuda. De visar bland annat alla matcher från Serie A live.

Titta på Cagliari – Milan från valfri plattform. Koppla upp sändningen från mobil, dator eller surfplatta. Se när högpresterande Cagliari tar emot underpresterande Milan, i en match där båda lagen väntas gå för tre poäng.

Matchen visas i hög bild- och ljudkvalitet, men sänds utan kommentatorer.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in 50 kronor eller mer
  • 3. Titta på Cagliari – Milan!

Titta på Cagliari – Milan på TV

Matchen sänds även på TV, i C More Fotboll. Har du den kanalen i ditt utbud så kan du se matchen på TV utan problem.

Huvudkommentator till matchen är Jesper Hussfelt, och det återstår att se om han får någon vid sin sida eller om han kör själv. Han är rätt van vid att ta hand om matcher själv, och är duktig på att både agera huvudkommentator och att samtidigt komma med bra analyser och fina kunskaper.

Matchen har avspark 15:00, och sändningen drar igång tio minuter dessförinnan. Om du saknar C More Fotboll men ändå vill se matchen på TV kan du koppla din Cagliari – Milan live stream från datorn till TV:n med hjälp av en HDMI-kabel. Då kan du som har igång matchen via Bet365 ändå se matchen på TV.

  • TV: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 14:50
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

AC Milan är en katastrofalt skött klubb för tillfället, men nu har man värvat Zlatan Ibrahimovic och hoppas på att han ska kunna komma in med vinnarmentalitet, professionalism och kvalitet. Zlatan misslyckas sällan, och vi kan nog verkligen förvänta oss att laget slutar bättre än på den 12:e-plats man för tillfället innehar.

Men utöver Zlatan finns inte mycket att hurra för i den här spelartruppen, och nu funderar man dessutom på att sälja två av de få bra spelarna man har; Lucas Paquetá och Krzysztof Piątek.

Cagliari har gjort en fantastisk säsong, och ligger på 6:e plats. Lagets spännande nyförvärv inför säsongen har betalat av sig. Även målvakten Robin Olsen har gjort en fin säsong, och vi får se vem som går segrande ur lördagens svenskduell.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar