Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 nov, 2021

Streama Napoli – Inter: Se live stream & TV (21/11)

Streama Napoli – Inter: Se live stream & TV (21/11)

Serie A bjuder på flera bra matcher under helgen. En av dessa matcher spelas mellan Napoli – Inter. Se Napoli – Inter stream inne hos den sida som vi rekommenderar!

Detta är en match i tabellens toppskikt. Napoli toppar just ju Serie A. Inter jagar toppen och ligger inför matchen på en tredje placering.

Om du vill direkt kunna streama Napoli – Inter så rekommenderar vi Bet365. Det är en sida som både ha live streaming och odds på samma sida!

Streama fotboll från Serie A

Se matcher hos Bet365 TV

Vad: Napoli – Inter, Serie A
När: Den 21/11, kl. 18:00
Vart: Diego Armando Maradona Stadium, Napoli
Live stream: > Se hos Bet365
TV: Cmore Fotboll
Speltips: Inter vinner matchen (2.30 hos CoolBet)

Vi har tagit fram odds från CoolBet Sverige inför denna matchen. Vi är mycket nöjda med denna sidan – som nu även erbjuder dig en betting bonus om du registrerar ett nytt konto.

Napoli – Inter stream

En sida som vi ofta rekommenderar för att se matcher i Serie A är Bet365. De kommer att visa Napoli – Inter via stream online. Det har skapat en sida som både har live streaming och odds på stora matcher i Europa.

Hos Bet365 så kan man enkelt mixa ihop live streams och betting. Det skapar en komplett hemsida när du vill följa matcherna på bästa vis.

Bet365 har inte bara rättigheter för att visa Serie A online. De har flera andra intressanta ligor i sin samling av live streams. Där kan du även hitta La Liga streams från Spanien – eller Bundesliga streams från Tyskland.

Tillsammans skapar detta ett bra utbud av fotboll streaming. Det gör det väldigt värt att ha ett konto hos Bet365. Genom att bara välja rätt bettingsida – så kan du lösa så att du kan streama matcher från massor av stora ligor. Då kommer du varje vecka kunna se Napoli – Inter eller liknade matcher.

Det går även att se matcher från Serie A inne hos Cmore. Där kommer sändningen vara av en lite bättre kvalité – och med svenska kommentatorer.

Här nedanför kan du läsa mer om hur du kan börja streama fotboll med Bet365.

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera ett nytt konto
  3. Sätt in 50 kr att spela odds för
  4. Gå till alla live streams
  5. Streama Napoli – Inter

Sänd på TV

En så pass stor match som Napoli – Inter faktiskt är kommer även att sändas på TV. Den kanal som kommer visa Napoli – Inter är Cmore Fotboll. Där samlar de ofta de hetaste matcherna som erbjuds från Serie A och La Liga m.m.

Där kommer matchen att sändas i HD. Det är en av flera fördelar med att faktiskt titta på matchen med hjälp av Cmore.

Sändningen kommer att starta några minuter innan matchstart. Där kommer det finnas en liten studio som snackar inför – och efter matchen.

  • TV-kanal: Cmore Fotboll
  • Sändningsstart: Cirka 15 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar