Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 feb, 2022

Streama Milan – Inter: Se live stream & TV (7/11)

Streama Milan – Inter: Se live stream & TV (7/11)

I Serie A så finns det ett derby att se framemot den 5 februari. Det är inte vilket derby som helst – vi snackar om ett Milano-derby. Titta in hur du kan se Inter – Milan stream på nätet!

Detta blir inte ett av många heta derbyn. Det är utan tvekan ett toppmöte i tabellen. Här möts tvåan Inter mot trean AC Milan.

Det är helt klart en match man inte vill missa. Du kan läsa mer om hur du kan streama Milan – Inter. Det finns även möjligheter att se matchen direkt på din TV.

Streama Serie A hos Bet365

Se fotboll från heta ligor i Europa

Vad: AC Milan – Inter, Serie A
Avspark: Den 5/2, kl. 18:00
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
Live stream: > Bet365
TV-kanal: CMore Fotboll
Speltips: Inter vinner matchen (2.30 hos Unibet)

Vi rekommenderar dig att spela på odds hos Unibet Sverige. Det är en sida som både har live streaming och bra odds på matcher från stora ligor. Här kan du även utgå att du spelar hos en svensk bettingsida med licens. Vilket alltid är en fördel för dig som spelare.

Milan – Inter stream

Det finns lite olika alternativ du kan använda för att streama Inter – Milan online. Det finns flera streamsidor som har matchen med i sitt utbud.

Den sida som helt klart mest prisvärd för att se Inter – Milan live stream hos är Bet365. Där erbjuder man dig att spela på odds – och sedan streama fotboll gratis från t.ex. Serie A.

Att använda sig av Bet365 odds & livestream är ett bra vis för att samla allt på en och samma sajt. Hos Bet365 så kan du både spela på några av de bästa oddsen i Serie A – och streama matcherna. Det är svårsalget!

För att kunna se Milan – Inter live stream så behöver du placera ett spel inför matchen med minst 50 kr i insats. Det är också möjligt att streama matchen om du minst 50 kr i saldot för ditt spelkonto. Det kommer inte dras några pengar från ditt konto när du väljer streama fotboll.

Det är inte bara Bet365 som kommer att visa Inter – Milan stream. Det är möjligt att se matchen hos bl.a. Cmore. Där kommer det dock inte vara gratis – utan kommer att kräva att du har ett sportpaket kopplat till ditt konto.

Nedanför så beskriver vi i flera steg hur du börjar sända Serie A live streams inne hos Bet365.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett nytt konto
  • Sätt in minst 50 kr att spela odds för
  • Gå till alla live sändningar
  • Se Milan – Inter live stream

Se på TV

Det går fint att se Inter – Milan på TV. Den kanal som kommer att visa matchen är ingen mindre än Cmore Fotboll. Denna TV-kanal ingår i de paket som normalt vis köps via Telia. Har du inte denna kanal på din TV idag så bör du kontakta din operatör.

Att titta på Serie A på TV är ganska populärt i Sverige. Inte minst när Zlatan Ibrahimovic på nytt är med i truppen för AC Milan.

Om du väljer att se matchen på TV så kan du oftast förvänta dig en bättre bild än om du till exmepel streamar via din mobil. Cmore är en mycket bra tjänst för att hålla i fotbollssändningar. Det är ytterligare en anledningen till varför vi även rekommenderar att se Serie A på TV eller med Cmore.

  • TV-kanal: Cmore Fotboll
  • Sändningsstart: Den 5/2, kl. 17:30
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar