Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 jan, 2020

Streama AC Milan – Torino: Se matchen via live stream

Det är enkelt att streama AC Milan – Torino live på internet. Här visar vi hur ni bär er åt för att hitta en direktsändning av cupmatchen online eller för att se matchen på TV. Matchen spelas tisdag 28 februari, med avspark 20:45.

Många kommer att vilja titta på AC Milan – Torino när lagen möts i kvartsfinal av Coppa Italia. Att se matchen online är lättare än vad man kan tro, till mångas stora glädje. I den här artikeln går vi igenom och visar hur man gör för att se matchen direkt på nätet.

Läs vidare, eller gå direkt till Bet365, för att hitta er AC Milan – Torino live stream.

Vill du titta på AC Milan – Torino?

Streama Serie A på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AC Milan – Torino

Det är inte mycket du behöver göra för att kunna streama Milan – Torino direkt på internet. Du skapar bara ett konto, gör en insättning (lägsta insättningsgräns: 50 kr) och sedan har du allt du behöver för att ta del av din stream av matchen.

Bet365 visar alla matcher från Serie A live och så länge du har ett konto med minst 1 krona på kan du ta del av alla livesändningar, och bland annat se alla Milans matcher.

Matchen visas med hög bildkvalitet och med bra ljud. Tyvärr tvingas du dock se matchen utan kommentatorer, då Bet365 inte förser sina sändningar med några sådana.

Du kan titta på matchen från valfri plattform – kolla på kvartsfinalen i Italienska Cupen från dator, mobil eller surfplatta.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på AC Milan – Torino!

Titta på Milan – Torino på TV

Inget svenskt Tv-bolag äger rättigheterna att visa Coppa Italia på TV, och därav finns det ingen kanal som sänder matchen i Sverige. Du får därför förlita dig på att se matchen via stream.

Det går dock att koppla din Milan – Torino live stream från dator till Tv-skärmen med hjälp av HDMI-kabel. Kopplar du kabeln mellan datorn och Tv:n överförs nämligen sändningen till Tv-skärmen.

  • Kanal:
  • Avspark: 20:45, tisdag 28 januari

Inför matchen

AC Milans fina resultatsvit förlängdes i fredags, och det är svårt att inte se ett samband i Zlatans ankomst till laget. I svenskens debut mot Sampdoria spelade Milan oavgjort, och i de fyra nästföljande matcherna har det blivit idel segrar. Dock har man ännu inte ställts inför några alltför större prov, utan det första stora testet blir Inter den 9 februari.

Men dessförinnan finns det en kvartsfinal i Coppa Italia att fokusera på (och även en ligamatch mot Hellas Verona). Milan ställs emot Torino, som kommer ifrån en väldigt tuff förlust i helgen. Laget förlorade hemma mot Atalanta med 0-7 (!), då Josip Ilicic stod för ett imponerande hattrick. Frågan är vad som var värst; att de förlorade med sju mål eller att siffrorna kunde blivit ännu större.

Zlatan Ibrahimovic kommer troligen inte att starta, men det är ännu svårt att säga. Enligt italienska sidan sportface.it kommer Rafael Leão garanterat att starta i anfallet, tillsammans med Krzysztof Piątek (55 procents chans) eller Zlatan Ibrahimovic (45 procents chans).

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar