Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 jul, 2020

Streama AC Milan – Parma: Live stream & TV

Milan - Parma live stream

  • AC Milan har inte förlorat en match sedan återstarten, och ser väldigt bra ut just nu.
  • Parma har haft det tufft på sistone, och inte vunnit på fem matcher.
  • När lagen möttes i höstas vann Milan med 1-0, efter ett sent mål från Theo Hernández.
Vad AC Milan – Parma, omgång 33 i Serie A
Var San Siro, Milano
När Onsdag 15 juli, 19:30
Live stream Bet365

Är du intresserad av att streama AC Milan – Parma online på internet? Det löser vi åt dig. Kolla in hur du gör för att titta på matchen online via live stream.

Streama AC Milan – Parma live

Det är många som tycker om att titta på fotboll, och till stor glädje för alla fotbollsälskare spelas det fler matcher än någonsin just nu. AC Milan möter Parma under onsdag 15 juli, och matchen går att se online på nätet.

Vi visar er hur ni gör för att titta på matchen direktsänt på internet. Häng med och hitta er livesändning.

AC Milan – Parma live stream

Det är enkelt att hitta en AC Milan – Parma live stream. För att titta på matchen krävs det att ni har ett spelkonto på Bet365, och att ni där gör en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla sändningar Bet365 har att erbjuda, vilket är en hel del. Så länge ni har minst 1 krona på ert konto kan ni bland annat se alla Milans matcher, streama alla matcher från Serie A och helt enkelt ta del av alla sidans live streams.

Det går att streama Milan – Parma direktsänt från valfri plattform. Kolla på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla sändningen till din TV-skärm, om du innehar en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

Sändningarna på Bet365 visas med bra bildkvalitet och delikat ljud. Kommentatorerna talar engelska och håller hög nivå.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på AC Milan – Parma Calcio!

Titta på AC Milan – Parma på TV

Den TV-kanal som visar matchen är C More Fotboll. Där kan du titta på AC Milan – Parma live. Har du kanalen är det alltså bara att bläddra in den och titta på matchen direktsänt hemma framför din TV.

Avspark på San Siro är klockan 19:30, och när domaren blåser igång matchen kan du börja njuta av att se lagen ställas mot varandra.

Om du saknar kanalen som sänder matchen ska du inte gråta alltför mycket. Det går nämligen att koppla din AC Milan – Parma stream från valfri plattform till TV-skärmen, såvida du har HDMI-kabel, Chromecast eller liknande hemma.

Inför matchen

AC Milan går väldigt bra just nu. Laget har efter uppehållet inte förlorat en enda match, utan tvärtom besegrat det ena starka motståndet efter det andra. Roma, Lazio och Juventus har alla slagits undan, och så även Lecce.

Mycket av snacket kring laget går om Stefano Piolis och Zlatan Ibrahimovics framtider. De båda två huvudrollsinnehavarna verkar lämna klubben efter säsongen.

Parma gjorde en väldigt bra säsong fram till uppehållet, men nu har man tappat sin fina form. Från att ha chansen på att nå Europa League ligger man nu i ett ingenmansland.

Zlatan Ibrahimovic, Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo väntas alla starta matchen.

Speltips på fotboll

tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart söndag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar