Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 jan, 2020

Streama AC Milan – Hellas Verona: Se matchen via live stream

Hitta er live stream till AC Milan – Hellas Verona, denna söndagsmatch i Serie A.

Streama AC Milan – Verona online

Vi har redan skrivit att ni kan se matchen på Bet365, men vi tar proceduren lite mer utförligt för de som vill. För att titta på AC Milan – Hellas Verona direktsänt på nätet ska du skapa ett konto på Bet365 och där sätta in minst 50 kronor. Då låser du upp alla sajtens streams och kan således ta del av live streams från alla matcher i Serie A med mera.

När du har pengarna på kontot är det bara att navigera dig fram till Serie A och trycka på den match du önskar att se. Du kommer att få titta på din Milan – Verona live stream med bra bild och ljud, men dessvärre utan kommentatorer.

Det är möjligt att se matchen från vilken enhet du vill. Titta online från mobil, surfplatta eller dator!

  • 1. Skapa ett konto på Bet365.com
  • 2. Sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på AC Milan – Hellas Verona! (Du kan ta ut pengarna så fort matchen är över om du vill)

Titta på Milan – Verona på TV

Matchen kommer även att visas på TV, och om du vill ha en översikt över TV och live streams till alla AC Milans matcher kan du följa länken här. Hur som helst är kanalen som visar Milan – Verona i Sverige C More Fotboll. Sändningen inleds 14:55 och matchen har avspark fem minuter därpå. Vi kan nog vänta oss att det är samma kommentatorer som vanligt när Milan spelar; Jesper Hussfelt som huvudkommentator och Matías Concha som expert.

Har du kanalen i ditt utbud finns ingen anledning till oro. Saknar du den däremot så har vi faktiskt en rätt bra lösning till dig. Du kan nämligen koppla din Milan – Verona stream från datorn till TV-skärmen med hjälp av en HDMI-kabel. På så sätt överförs sändningen till TV-skärmen.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 15:00 söndag 2 februari

Inför matchen

AC Milan är ett helt annat lag efter jämfört med före Zlatans ankomst. Spelet har väl inte direkt varit sprakande fantastiskt nu heller, men poängen har kommit. Sedan Zlatans ankomst har Milan spelat 6 matcher, vunnit 5 och kryssat 1. Den vinstprocenten är ljusår högre än vad man hade innan den store svensken kom in och smittade av sig med sin vinnarmentalitet.

För det är inte bara Zlatans kvalitet som bidrar, utan även hans inställning. Andra spelare tar nu större ansvar och laget ser plötsligt ut att ha självförtroende, motivation och glädje.

Hellas Verona är bra de också, och har inte förlorat en enda match under 2020. I vårt speltips till Milan – Verona kan ni läsa mer inför matchen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar