Streama AC Milan - Bologna: Live stream & TV

Milan - Bologna stream

  • AC Milan är ett av ligans allra formstarkaste lag, och man har ännu inte förlorat sedan ligan återupptogs.
  • Bologna ligger på övre halvan, plats 10, och kommer senast från en oavgjord match mot Napoli.
  • Milan har inte förlorat någon av sina åtta senaste matcher mot Bologna.
Vad AC Milan – Bologna, omgång 34 i Serie A
Var San Siro, Milano
När Lördag 18 juli, 21:45
Live stream Bet365

Är ni ute efter att live streama AC Milan – Bologna? Vi visar er hur ni bär er åt för att hitta en livesändning av matchen!

Streama AC Milan – Bologna online

Det är enklare än vad man kan tro att titta på fotboll online på internet. En av alla de spännande matcher du kan se online är AC Milan – Bologna, när lagen möts i Serie A. I den här texten visar vi er hur ni gör för att titta på matchen online.

Häng med i våra instruktioner och se hur ni bär er åt för att se matchen via live stream.

AC Milan – Bologna live stream

Det är lätt att streama AC Milan – Bologna. För att hitta er livesändning av matchen ska ni bara gå in på Bet365:s hemsida, skapa ett spelkonto och på detta sätta in minst 50 kronor. Då låser ni upp alla sajtens live streams, och kan bland annat se alla matcher från Serie A.

Det går att kolla på matchen från valfri plattform. Titta på fotboll från Bet365 via mobiltelefon, surfplatta, dator eller annan enhet. Du kan också koppla din AC Milan – Bologna live stream till TV-skärmen, det vill säga om du har en HDMI-kabel eller Chromecast tillgänglig.

Matchen visas i hög bild- och ljudkvalitet. Kommentatorerna talar engelska, och gör sitt bästa för att göra tittandet så intressant och spännande som möjligt trots att det saknas åskådare på matchen. Många har klagat över att det är tråkigt att se fotboll utan fans, och vi kan inte göra annat än att hålla med om att upplevelsen blir sämre.

På Bet365 kan ni streama alla AC Milans matcher.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på AC Milan – Bologna!

Titta på AC Milan – Bologna på TV

Sportkanalen är TV-kanalen som kommer att sända AC Milan – Bologna direktsänt på svensk TV. Har du den i ditt utbud är det bara att bläddra in den och titta på matchen live.

Saknar du Sportkanalen men ändå vill se matchen på TV kan du som sagt koppla din live stream från Bet365 till TV:n, via till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

Matchen har avspark 21:45, lördag kväll.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 21:45, lördag 18 juli

Inför matchen

AC Milan har gått väldigt starkt sedan fotbollen kom tillbaka efter corona. Laget har vunnit alla sina Serie A-matcher förutom Napoli borta samt mötet med SPAL, då man bara fick 2-2 trots en man mer under majoriteten av matchen. Senast besegrades Parma med 3-1, trots att man låg under i halvtid.

Bologna har gjort en ganska stark säsong, och ligger i mitten av tabellen.

Speltips på fotboll

England – Tyskland, 26/9: Speltips & stream
England - Tyskland, 26/9: Speltips & stream
Hög underhållning utlovas när giganterna England och Tyskland drabbas samman i Nations League. Odds på att båda nationer nätar lockar och får vårt speltips.
24 september, 2022 | Katten Jansson
Österrike – Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Österrike - Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Streama den sista omgången i Nations League där Österrike får besök av Kroatien. Vårt speltips landar på en målsnål landskamp.
24 september, 2022 | Katten Jansson
Danmark – Frankrike, 25/9: Speltips & stream
Danmark - Frankrike, 25/9: Speltips & stream
Ett helt öppet möte spelas i Nations League när Danmark gästas av Frankrike. Se vårt speltips i landskampen, till ett bra odds.
24 september, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]