NYHETER

Derby i London mellan Tottenham och Chelsea. De båda lagen från London spelar om mer än bara tre poäng och matchen går givetvis att följa via stream.

Ett riktigt hett derby ser vi i London på söndag 20 augusti. Det är Tottenham mot Chelsea i en match som båda ser mer värda än bara tre poäng. En match man verkligen bör följa via live stream, framförallt när det är så enkelt att komma igång med en stream.

Chelsea har mycket att bevisa efter förlusten i premiären mot Brunley. Tottenham å andra sidan tog en seger i inledningsmatchen på bortaplan mot Newcastle. Hur du gör för att komma igång med en live stream på Tottenham – Chelsea kan du läsa längre ner i vår artikel.

Tottenham mot Chelsea i Premier League

  • Matchstart: Söndag 20 augusti 17:00
  • Spelplats: Wembley Stadium, Wembley
  • Visas hos: Viaplay sport

Se derbyt mellan Tottenham – Chelsea via stream online

För att se Premier League i Sverige krävs det att man först och främst vet vilka som äger rättigheterna. I detta fallet är det viaplay som också levererar live stream till oss tittare. Det är där man hittar alla omgångar från Premier League via stream.

Det som krävs för att komma igång är ett konto och deras sportabonnemang. Det är något som kostar en summa pengar varje månad. Då får man inte bara tillgång att streama fotboll från England, utan även mängder av andra sporter och ligor.

Det är alltså inte lagligt att se matchen via någon annan live stream i Sverige. 

Så se till att komma igång med en live stream redan idag. För att slippa sitter minuterna innan matchen och leta febrilt efter en fungerande live stream på Tottenham – Chelsea. Fjolårsvinnaren av Premier League är som bekant Chelsea och efter den snöpliga förlusten i inledningen är detta chansen att få lite sinnesro i föreningen.

Tottenham mot Chelase i engelska Premier League

Premier League via stream

Det är inte bara Tottenham – Chelsea som går att följa via live stream från Premier League. Det finns möjlighet att se samtliga matcher, bland annat Swansea – Manchester United via live stream. På samma sätt som man följer dessa två matcherna följer man alla andra. Så när du kommit igång med en live stream på Premier League har du tillgång till alla omgångar.

Det blir allt mer vanligt att vi fotbollsälskare vill följa sporten via stream online. Med det ökar också kvaliteten och allt som har med en live stream att göra. Idag är en live stream på Premier League, som vi rekommenderar, alltid i HD-kvalitet, bra kommentatorer och ljud. När man väljer en live stream vi tipsat om kan man förvänta sig att bli nöjd.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se