Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 aug, 2018

Tävling: Vinn resa till stormatch i Premier League

Har du alltid drömt om att se en Premier League-match på plats, och varför inte mellan två av Englands bästa lag? Den resan kan bli din. Betsson anordnar en tävling där vinnaren tilldelas en resa för två till London för att se Arsenal – Liverpool. Värde på resan? 20 000 kr.

De flesta fotbollsfans önskar att en dag få se en match från världens största och kanske bästa fotbollsliga, Premier League. Att se några av världens bästa fotbollsspelare som Mohamed Salah, Mesut Özil eller Pierre-Emerick Aubameyang live är få förunnat.

Tack vare den tävling Betsson nu anordnar kan du vinna en resa för två till London med matchbiljetter till Arsenal – Liverpool den 3:e november, och dessutom 2 000 kr i kontanter så att du kan betala för hotell och annat i samband med resan.

Sätt ett spel med högt odds

För att ta hem tävlingen krävs att du sätter ett ”Bet Builder-spel” med så pass högt odds som möjligt. Den tävlande som sätter det högsta oddset med ett spel värt minst 100 kr vinner fotbollsresan.

Alla som hamnar topp 25 på topplistan knyter till sig priser. Plats 1 är fotbollspaketet, plats 2-3 belönas med 1 000 kr i kontanter medan resterande får spel och riskfria spel. Det räcker dessutom att bara ställa upp i tävlingen för att få 100 kr i riskfritt spel.

  • 1: Flygresa tur och retur till London med två sittplatser till Arsenal – Liverpool i Premier League, 3 november
  • 2-3: 1 000 kr i kontanter
  • 4-10: 500 kr i spel
  • 11-25: 200 kr i riskfria spel
  • Övriga deltagare: 100 kr i riskfritt spel

Hur gör man för att tävla?

Vill du vara med och konkurrera om att vinna en resa till Premier League är allt som behövs att du skapar ett konto på Betsson, och därefter anmäler dig till kampanjen. Därefter är det bara att gå in och bygga ihop ditt spel (mer om vad Bet Builder är finner ni längre ned i texten).

Topplistan uppdateras varje dag inne på Betssons hemsida, och du kan alltså följa den där dag för dag. Du kan lägga hur många spel som helst för att försöka ta dig en plats på listan, men endast det av dina vinnande spel med högst odds räknas. Du kan alltså inte ta både plats 1 och plats 2 på topplistan. Om två personer sätter ett spel med lika högt odds lottas det vem som hamnar högst upp på topplistan.

Gör så här:

  • 1. Gå in på Betsson
  • 2. Skapa ditt konto
  • 3. Gå till ”Kampanjer” och tryck på ”Testa nya BetBuilder”. Där anmäler du dig till tävlingen.
  • 4. Bygg ihop dina spel med hjälp av Bet Builder. Minsta insats är 100 kr.

Topplistan/Leaderboard

Tävlingen har pågått i en dryg vecka, men ytterligare en vecka återstår innan den stänger den 27:e augusti 23:59. Idag den 20:e augusti ser leaderboarden ut som följande:

Vad är Bet Builder?

Bet Builder är en funktion där du skapar ditt eget spel genom att bygga upp ditt odds genom fler spel på samma match. Detta är en funktion som även finns på Bet365, vilken Bet365 har döpt till kort och gott ”Skapa ett spel”.

Med BetBuilder kombinerar du alltså ihop flera val från en och samma match, och bildar på så sätt ditt eget spel. Om vi tar kvällens match (20 augusti 19:00) mellan IFK Göteborg och Östersunds FK som exempel, kan du välja ”Östersund vinner med minst två mål”, ”under 8,5 hörnor i matchen” och ”båda lagen gör mål – nej” till det höga oddset 23 gånger pengarna. Alla dina val måste alltså gå in, men gör de det har du med denna kupong snott förstaplatsen på topplistan.

Mer information finns inne på kampanjen. Lycka till!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar