Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 aug, 2017

Manchester City – Everton FC: Sänd live från Premier League

Det är ingen direkt slump att Premier League ligger i topp över de fotbollsligor i Europa som vi helst stremar i Sverige. I den högsta ligan i England finns det massor av spelare som är av absoluta världsklass.

Sedan drar publiken och den engleska fotbollskulturen upp ligans värde ännu mer. Premier League är en perfekt liga för dig som älskar det bästa från den europeiska ligafotbollen.

Vad sägs om att börja streama fotboll med matchen mellan Manchester City och Everton FC? Här kommer vi hjälpa dig med att hitta en live stream inför matchen.

man city everton spelar fotbollsmatch

  • Avspark: 21 augusti 2017, kl: 21:00
  • Arena: Etihad Stadium
  • Visas hos: ViaPlay

Streama Man City – Everton

För att snabbt och direkt kunna hitta en live stream för Manchester City mot Everton FC så rekommenderar vi vår hjälp. Här kan vi nämligen direkt kunna guida dig vidare till den streamsida med fotboll som sänder Premier League.

Den sajt med live streams från Premier League är helt laglig, och kommer hjälpa dig med att kunna se matcher live från Premier League.

Det är med andra ord denna sajt som köpt upp rättigheterna för att kunna sända Manchester City mot Everton.

Den sajt som vi rekommenderar dig att vända till när det kommer till direktsändningar av Premier League är Viaplay. Detta är inte det första året som Viaplay kommer att erbjuda sina kunder fotboll från Premier League. Under tidigare år så har Viaplay varit den sida som valt att sända live streams på Premier League.

En del svenskar har redan sitt konto redo och klart inne hos Viaplay. Dessa personer kan helt utan problem välja att streama fotboll genom att bara logga in på sitt konto.

Har inte du redan ett konto hos Viaplay, så rekommenderas du istället att skapa ett. Att skapa ett konto hos Viaplay är . Däremot så kommer det att kosta dig pengar att uppdragera ditt konto. En uppgradering är nödvändig för alla de som vill kunna sända Premier League live på nätet.

Det är inte alltid, men Viaplay har tidigare haft erbjudanden som låter dig som ny kund streama Premier League online. Däremot känner vi i skrivande stund inte till något sådant erbjudande.

viaplay utbud med streams

Inte bara fotboll från England!

Som medlem, och innehavare av ett premiumkonto inne hos Viaplay så finns det massor av sport att se live. Detta inte bara när det kommer till engelsk fotboll från Premier League och Championsship.

Det utbudet av sport som just nu finns inne hos Viaplay kan du läsa om i vår punktlista här nedanför. Där samlar vi de ligor och sporter som du kan få tillgång till live streams för.

Som ny medlem inne hos Viaplay så kan du välja det paket som du tror är mest prisvärt för dig. De har delat upp sitt utbud av live streams i flera olika paket. Detta för att du inte ska betala ondödigt mycket för de sändningar som du vill se.

Det kan du streama hos Viaplay

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar