Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 feb, 2011

Det förtjänade fansen

Wayne Rooney har haft en tung säsong i Unitedtröjan och endast mäktat med att göra fem mål. Men det mesta kan vara förlåtet efter helgens magiska cykelspark som betydde 2-1 mot Manchester City och avgjorde derbyt.

– Manchester United-fansen förtjänade det från mig. Jag har inte haft min bästa säsong och jag vet hur stor den här matchen är i Manchester, så jag hoppas att de uppskattade målet. Nu är målet att fortsätta göra mål och ta tillbaka titeln, säger Rooney enligt ESPN.

Segern mot lokalkonkurrenten innebär att United är åtta poäng före City, dessutom har Rooneys lag en match mindre spelad.

– Segern tar nästan säkert bort City från titelracet om det inte sker en katastrof. Vi är laget att jaga men vi vet hur det känns att leda serien och att hålla ut hela vägen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar