Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 maj, 2019

Streama Aston Villa – Derby: Se matchen via live stream

Streama Aston Villa – Derby County hos NordicBet

Titta på finalen av playoff till Premier League!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Idag kan ni streama Aston Villa – Derby County i playoff från Championship till Premier League. Vi visar hur du tittar på matchen online!

Det har blivit dags för finalen i Championships playoff till Premier League. Många kommer att vilja streama Aston Villa – Derby County, när vi får titta på vilket lag som når högsta divisionen till nästa säsong.

I den här artikeln visar vi dig hur du gör för att se denna playoff-final, som spelas på Wembley i London.

Streama Aston Villa – Derby live

Om du inte har biljett till att se Aston Villa – Derby live på Wembley, då är det antagligen så att du vill streama matchen online. Åtminstone om du har intresse av att se engelsk fotboll direkt.

Vilken tur då att det går att titta på matchen direktsänt på internet. Det är nämligen så att Aston Villa – Derby visas direkt på NordicBet. Du kan titta på din Aston Villa – Derby live stream inne på NordicBet, så länge du har konto på sajten.

Skapa ditt konto och gör en insättning, så kan du se matchen live. Njut av tuff fotboll från Englands andraliga, mellan två lag varav ett inte längre kommer att spela i Championship nästa säsong.

Du kan se din livesändning från valfri plattform – kolla från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå in på NordicBet
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning
  • 3. Streama Aston Villa – Derby County live (avspark 16:00 27/5)

Titta på Aston Villa – Derby County på TV

Den svenska TV-kanal som sänder Aston Villa – Derby County är TV3 Sport, och där kan du se matchen live. Det är alltså inte vanliga TV3 som visar matchen, utan tilläggskanalen TV3 Sport. Du får leta runt i ditt kanalutbud och se om du finner kanalen, och i så fall se matchen på TV.

Saknar du kanalen som visar Aston Villa – Derby, men vill ändå titta på matchen på TV? Det går faktiskt att lösa. I så fall kan du koppla din Aston Villa – Derby live stream från valfri plattform till TV. För att göra det är det bra att ha en HDMI-kabel, för att koppla din sändning från datorskärmen till TV-skärmen.

Inför matchen

Nu ska det avgöras vilket som blir det sista laget i Premier League 2019-2020 – Aston Villa eller Derby? De två lagen gör upp i en fotbollsfest på Wembley.

Aston Villa och Derby kom på 5:e respektive 6:e plats i Championship, vilket är lägst av de lagen som får kvala till Premier League. I semifinalen slog Derby ut Leeds United, medan Aston Villa skickade ut West Brom.

Medan semifinalerna spelades i dubbelmöten är detta bara en enkel finalmatch, där vinnaren är klar för Premier League.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar