Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 nov, 2020

Streama Ungern – Island: Live stream & TV

Ungern Island stream

  • Ungern har bara förlorat en av sina fem senaste matcher, och ligger på 47:e plats på FIFA:s världsranking.
  • Island har bara vunnit en av sina fem senaste matcher, men ligger på 39:e plats på världsrankingen.
  • Vinnaren av matchen är klart för EM nästa sommar.
Vad Ungern – Island, final i Nations League-playoff
Var Puskás Arena, Budapest
När Torsdag 12 november, 20:45
Live stream Streama Ungern – Island

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På torsdag kväll tar Ungern emot Island i final av Nations League-playoffspelet, i en viktig match som avgör vilken av nationerna som går till EM. Här visar vi er hur ni gör för att streama Ungern – Island live. Följ med och hitta din stream av matchen.

Streama Ungern – Island online

Väldigt många lär vilja hitta en Ungern – Island live stream att titta på direktsänt, när lagen möts i playoff-finalen av Nations League på torsdag kväll. Vinnaren av matchen är klart för EM 2021. Slutar matchen oavgjort följer förlängning och sedan straffar.

Hur gör man då för att streama Ungern – Island? Det ska vi visa er. Följ våra steg så sitter du snart där med en livesändning av matchen framför dig.

Ungern – Island live stream

Matchen mellan Ungern och Island spelas som en del av Nations League, och därför måste du för att hitta en sändning av matchen ta reda på vilken leverantör som sitter på rättigheterna att sända Nations League. Det är det C More/TV4 som gör, och de kommer att sända ut matchen på sina olika plattformar. Ett annat alternativ om ni vill se Nations League i dagarna är att streama Sverige – Kroatien 14/11.

För att streama Ungern – Island online, ska du gå in på C Mores hemsida. Där skapar du ett konto och köper ett sportabonnemang, vilket går på lite mindre än 200 kronor. Du kan välja att dela kontot med en vän, eftersom det är möjligt att ha igång två live streams samtidigt. Titta på fotboll från varsitt håll, med varsin enhet!

Det är möjligt att ha igång din Ungern – Island stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan också koppla sändningen till TV-skärmen, och för att göra det krävs att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande. Då kan du föra över din liveström till TV:n.

Sändningen på C More håller hög kvalitet, och det gäller alla aspekter. Lysande ljud, bra bild och kunniga kommentatorer.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Ungern – Island!

Titta på Ungern – Island på TV

Kan man titta på Ungern – Island på TV? Ja, naturligtvis kan du göra det och det finns dessutom fler sätt att göra så på. Först och främst är det TV12 som visar matchen, och har du den kanalen i ditt utbud sitter du lugnt i båten och har bara att bläddra in den.

Saknar du TV4 men vill ändå se Ungern – Island på TV, då har vi ett tips till dig. Koppla din live stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av förslagsvis en Chromecast.

  • Kanal: TV12
  • Avspark: 20:45, torsdag 12 november

Inför matchen

Vinna eller försvinna, det är läget inför denna totalt avgörande playoff-final till EM. Vinnaren av matchen tar sig till Europamästerskapet, medan förloraren får se de stora matcherna på TV istället.

Island har inte ett riktigt lika starkt lag nu som för några år sedan, när Lars Lagerbäck rattade nationen, och det går väl att argumentera för att förbundskapten Erik Hamrén heller inte är lika skicklig som Lagerbäck.

Ungern är en fotbollsnation på uppgång, där presidenten Viktor Orban satsar hårt på att fotbollen ska utvecklas.

Speltips på fotboll

EM
Läs om fotbolls-EM och matchen mellan Ungern mot Schweiz som sparkar igång på lördag klockan 15:00. Speltips, odds & startelvor.
14 juni, 2024
österrike frankrike speltips stream
EM
Stjärnfyllda Frankrike kliver in i EM, då man ställs emot Österrike i sin öppningsmatch. Läs allt inför mötet här!
14 juni, 2024
belgien slovakien speltips stream
EM
Belgien ställs emot Slovakien i första gruppspelsomgången av EM 2024. Här finner ni allt inför matchen!
14 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar