Streama Ryssland - Sverige: Live stream & TV

  • Detta är Sveriges första träningslandskamp på två år, då man spelade 1-1 mot Slovakien.
  • Sverige kommer till den här matchen utan Sebastian Andersson, Ludwig Augustinsson och Dejan Kulusevski, som alla stoppas på grund av coronaregler.
  • Efter matchen mot Ryssland väntar två Nations League-matcher för Sverige.
VadRyssland – Sverige, vänskapslandskamp
VarMoskva, Ryssland
NärSöndag 4 oktober, 20:45
Matchen sänds påStreama Ryssland – Sverige

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Sveriges landslag är på plats i Ryssland för att spela vänskapslandskamp. Se hur du gör för att hitta din Ryssland – Sverige live stream, vi visar dig hur du bär dig åt för att se matchen online.

Streama Ryssland – Sverige live

Är du intresserad av att streama Ryssland – Sverige online på nätet? I den här texten går vi igenom hur du gör för att hitta din direktsändning till matchen. Vi visar dig hur du gör för att se matchen liver på nätet.

Det är enklare än vad man kan tro att se matchen online. Hitta din sändning med hjälp av våra instruktioner.

Ryssland – Sverige live stream

För att hitta en livesändning av matchen måste du först ta reda på vilken tjänst som sitter på rättigheterna att visa detta möte. Det är, kan vi tala om för dig, C More/TV4 som äger sändningsrättigheterna till vänskapslandskamper för Sverige för tillfället. Här visar vi er hur ni hittar er sändning till matchen, så att ni kan streama den fotbollsmatch ni vill.

För att titta på Ryssland – Sverige rekommenderar vi dig att gå in på C Mores hemsida, skapa ett konto och köpa ett sportabonnemang. Då låser du upp sändningen till matchen. Du kan ha igång din Ryssland – Sverige stream från valfri enhet, och se matchen via mobil, surfplatta eller dator. Det går sedan att koppla över sändningen till din TV, om du känner för det. För att göra det ska du använda en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Sändningarna på C More håller alltid hög nivå, och då talar vi om såväl bild som ljud och kommentatorer. Se matchen och njut av den höga kvalitén på såväl bilden som sändningen.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Titta på Ryssland – Sverige!

Titta på Ryssland – Sverige på TV

Kommer Ryssland – Sverige att sändas på TV? Ja, naturligtvis visas landskampen på TV. För att titta på matchen direktsänt via TV-sändning behöver du ha kanalen TV12, vilket är den kanal som kommer att visa matchen.

Saknar du kanalen som sänder mötet kan du koppla din Ryssland – Sverige live stream från valfri enhet till TV-skärmen om du har en Chromecast eller liknande tillgänglig.

Senare i veckan spelar Sverige i Nations League. Här kan ni se hur ni gör för att hitta en Nations League stream.

  • Kanal: TV12
  • Avspark: 18:30

Inför matchen

Janne Andersson meddelade under måndagens presskonferens att det inte blir någon Sebastian Andersson, Ludwig Augustinsson eller Dejan Kulusevski till matchen mot Ryssland. Coronaregler och karantäner stoppar dessa landslagsspelare, men de två sistnämnda hade nog ändå inte fått mycket speltid här med tanke på att Andersson vill lufta spelare som är längre ifrån startelvan.

Jordan Larsson och Carl Starfelt är sådana spelare. De är hemmahörande i Ryssland, Larsson i Spartak Moskva och Starfelt i Rubin Kazan, och lär synas på planen här. Det blir intressant att se dessa två spelare i den blågula tröjan.

Ryssland har en stark trupp och gjorde det bra i hemma-VM för två år sedan. Nu försöker man bygga vidare på det, och kommer likt Sverige att spela i EM nästa sommar.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: Problemen lösta - målsnålt bakåt (VM-match mot Belarus)
Speltips & odds: Problemen lösta - målsnålt bakåt (VM-match mot Belarus)
Under onsdagskvällen ställs Sverige - Belarus mot varandra i handbolls-VM.
News icon20 januari, 2021
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Otroliga odds på svensk seger (VM-match mot Egypten)
Speltips & odds: Otroliga odds på svensk seger (VM-match mot Egypten)
Under måndagskvällen möter Sverige - Egypten varandra i ett spännande möte i handbolls-VM.
News icon18 januari, 2021
Author iconGustaf Rauer
Brady vs Brees när Buccaneers gästar Saints
Brady vs Brees när Buccaneers gästar Saints
Saints mot Buccaneers i ett klassiskt rivalmöte.
News icon17 januari, 2021
Author iconHenrik Roswall