Valencia - Real Madrid stream
NYHETER

Hitta din live stream till Valencia - Real Madrid, semifinal i Spanska Supercupen. Avspark onsdag 20:00.

Streama Valencia – Real Madrid

Det är som sagt väldigt enkelt att streama Valencia – Real Madrid live. Gå in på bet365:s hemsida, skapa ett konto och gör en insättning. Deras lägsta insättningsgräns är 50 kronor.

När du satt in pengar ligger livesändningen av matchen där och väntar på dig. Navigera dig bara till La Liga-sidan och sätt igång din Valencia – Real Madrid live stream.

Sändningen visas i bra bildkvalitet, men dock utan kommentatorer. Vi får hoppas att de saudiska Real Madrid-fansen kan liva upp stämningen så att ljudkulissen ändå blir trevlig bakom skärmen.

Det går att se din sändning av semifinalen i Spanska Supercupen från valfri plattform. Titta från dator, mobil eller surfplatta.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Valencia - Real Madrid!

Titta på Valencia – Real Madrid på TV

Den kanal som sänder Valencia – Real Madrid på TV är Kanal 9. Där kan du se matchen direktsänt. Discovery har inte rättigheter att visa La Liga på TV så det blir intressant att se vilka som kommenterar denna spanska match.

Sändningsstart är 19:50, och avsparken drar igång 20:00.

Om du saknar Kanal 9 men vill se matchen på TV kan vi tipsa om att dra igång matchen på Bet365 på datorn och sedan koppla sändningen därifrån till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 19:50
  • Avspark: 20:00 (onsdag 8 januari)

Inför matchen

Spanska Supercupens upplägg har gjorts om inför denna säsong. Istället för att La Liga- och Copa del Rey-vinnarna gör upp i en dubbelmatch, har vi nu fyra deltagare i Spanska Supercupen. Ettan och tvåan i La Liga samt finalisterna i Copa del Rey.

Dessutom flyttades matcherna från att spelas inför säsongen till januari. Som om det inte vore nog spelar man, åtminstone denna säsong, matcherna i Saudiarabien.

Valencia och Real Madrid möts idag medan Barcelona och Atlético de Madrid spelar imorgon. Vinnarna gör upp i en final på söndag.

Real Madrid ligger tvåa i La Liga just nu, men har kryssat tre av sina fyra senaste matcher. Valencia ligger sexa och har en fin formkurva.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se