Streama Barcelona – Atlético de Madrid: Se matchen via live stream

Spanska Supercupen fortsätter under torsdagen, och här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Barcelona – Atletico Madrid live. Hitta er live stream till matchen, eller se hur ni kan titta på den på TV.

Intresset för att titta på Barcelona – Atlético de Madrid lär vara stort, även om många också tappade lusten för Spanska Supercupen när de plötsligt beslutade att spela den i januari och dessutom borta i Saudiarabien. Men det är alltid kul att se fotboll av hög kvalitet, och vi ska här visa hur ni kan hitta en livesändning till matchen.

Det går att se Barcelona – Atletico Madrid via live stream på Bet365. Följ våra steg och kolla på matchen!

Vill du titta på FC Barcelona – Atlético de Madrid? Gör det på Bet365!

Streama spanska supercupen på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Barcelona – Atletico Madrid

För att streama Barcelona – Atletico Madrid på bästa, enklaste sätt är vår rekommendation att du skapar ett konto på Bet365. Där kan du sätta in 50 kronor och då få tillgång till live streams från spansk fotboll, däribland Spanska Supercupen.

Det går att se matchen från valfri plattform. Skapa ditt konto, sätt in pengar och se mötet från mobil, dator eller surfplatta.

Sändningen av matchen sker utan kommentatorer, så vi får hoppas att de saudiska Barcelonasupportrarna kan skapa lite stämning. För det lär inte vara många spanjorer, eller katalaner, på plats.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Barcelona – Atlético de Madrid!

Titta på Barcelona – Atletico Madrid på TV

Naturligtvis visas matchen även på TV. Det är Discovery som äger rättigheterna att visa Spanska Supercupen, och de har beslutat att sända Barcelona – Atletico Madrid på Kanal 9. Där kan du se matchen direktsänt.

Sändningen drar igång 19:50, och avspark är satt till 20:00. Vilka som kommer att kommentera matchen har ännu inte offentliggjorts.

Saknar du Kanal 9 men ändå vill se matchen på TV kan du koppla din Barca – Atletico live stream från Bet365 på datorn till TV med en HDMI-kabel.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 19:50
  • Avspark: 20:00 (torsdag 9 januari)

Inför matchen

Igår vann Real Madrid mot Valencia, och ”Los Blancos” är klara för söndagens final i Spanska Supercupen. Nu återstår det att se om de väl där får möta Barcelona eller Atlético de Madrid. Får vi kanske se El Clásico live i finalen?

Barcelona ligger först i La Liga, men har av sina fyra senaste matcher bara vunnit en. Atlético ligger trea, men har en stigande formkurva och har äntligen lyckats sluta att kryssa hela tiden. Man har nu fyra raka segrar.

Lagen möttes i La Liga i början av december, på Atléticos hemmaplan. Då vann Barcelona med 1-0, sedan Lionel Messi satt matchens enda mål med fem minuter kvar att spela.