Atletico Madrid - Barcelona live stream
NYHETER

Hitta er live stream till Atlético de Madrid - FC Barcelona.

Streama Atlético Madrid – Barcelona live

Likt alla matcher i La Liga kan du se denna match direktsänt på Bet365. De sänder alla matcher från La Liga, och har gjort så i många år. Skapa ett konto på sajten, sätt in minst 50 kronor och streama Atlético de Madrid – FC Barcelona live.

Matchen visas i bra bildkvalitet och det går att koppla upp din live stream från mobil, surfplatta eller dator. Titta på matchen på ditt sätt!

Avspark är 21:00 på söndag 1 december.

  • Stream: Bet365
  • Match: Atlético de Madrid - FC Barcelona

Titta på Atletico Madrid – Barcelona på TV

Den TV-kanal som visar Atlético Madrid – Barcelona i Sverige är C More Fotboll. Har du den kanalen i ditt utbud är det enkelt att titta på matchen.

C More har alltid duktiga kommentatorer, och har du tur får du höra Marcelo Fernández som expert. Brommapojkarnas damlagstränare, med chilenska rötter, brukar gästa Eurotalk då och då och bidrar alltid med kloka synpunkter.

Råkar det vara så att du saknar kanalen som visar matchen, men ändå vill titta på matchen på TV så är det enkelt att lösa. Koppla bara din Barcelona – Atletico Madrid live stream från valfri plattform till TV med hjälp av HDMI-kabel. Chromecast eller annat verktyg.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 21:00 söndag 1/12

Inför matchen

FC Barcelona toppar La Liga men fansen är trots det inte nöjda med hur laget ser ut. Ernesto Valverde har inte direkt fått sitt lag att spela det klassiska ”Barca-spelet” som man blev bortskämd med allra främst under Pep Guardiola men även under hans efterträdare.

Atlético har tappat flertalet nyckelspelare – Griezmann, Rodri och Godín – men är alltjämt i toppen av La Liga och oerhört svårslagna. Dock har man också svårt att vinna matcher – hela 7 av 14 matcher har slutat oavgjort.

Du kan läsa mer om denna och andra av söndagens bästa matchen i vår analys av Europatipset 1 december.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se