Real Madrid – Real Betis: 4.00 på vinst för Real Madrid!

Sponsored by

Vad sägs om att spela på en relativt säker match med ett odds som delar ut hela 4.00 x din insats vid vinst. Det är enkelt att utnyttja dessa erbjudanden som finns till inne hos BetFair. Starta upp ditt konto och hämta ditt boostade odds direkt.

Real Madrid – Las Palmas: Boostat odds!

Ja, det är inget snack om saken. När BetFair erbjuder sina spelare boostade odds inför stora matcher i stora ligor i Europa så behöver vi inte längre jämföra odds. Det är ingen annan bookmaker som kommer upp i samma odds som BetFair låter dig.

Real Madrid – Sevilla: Madrid mot till kvartsfinal?

Det blir bara färre och färre lag kvar i spanska Copa del Rey. I nästa spelomgång så ska flera lag sållas bort. Närmare bestämt hälften. När det kommer till Real Madrid, så kommer de att få kämpa emot Sevilla.

Real Madrid – Sevilla: Toppmöte i Copa del Rey

Real Madrid och Sevilla kommer att spela två matcher emot varandra. Den totala vinnaren av dessa två matcher kommer att gå vidare i Copa del Rey, och ta ytterligare ett steg emot att vinna hela cupen.

FC Barcelona – Espanyol: Derby i Barcelona

En av säsongen hetaste matcher i La Liga som du kan streama är självklart derbyt i deras näst största stad Barcelona. Både FC Barcelona och Espanyol är två mycket populära lag i staden och biljetter till matchen säljs som smör.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3