Espanyol - Barcelona: Betting tips & live stream

FC Barcelona gästar RCD Espanyol imorgon, lördag. En match som betyder oerhört mycket för båda lagen med tanke på att det är ett derby. Men det är Barcelona som har mest att spela för då Real Madrid ligger på samma poäng i tabellen.

Real Madrid – Real Betis: 4.00 på vinst för Real Madrid!

Vad sägs om att spela på en relativt säker match med ett odds som delar ut hela 4.00 x din insats vid vinst. Det är enkelt att utnyttja dessa erbjudanden som finns till inne hos BetFair. Starta upp ditt konto och hämta ditt boostade odds direkt.

Real Madrid – Las Palmas: Boostat odds!

Ja, det är inget snack om saken. När BetFair erbjuder sina spelare boostade odds inför stora matcher i stora ligor i Europa så behöver vi inte längre jämföra odds. Det är ingen annan bookmaker som kommer upp i samma odds som BetFair låter dig.

Real Madrid – Sevilla: Madrid mot till kvartsfinal?

Det blir bara färre och färre lag kvar i spanska Copa del Rey. I nästa spelomgång så ska flera lag sållas bort. Närmare bestämt hälften. När det kommer till Real Madrid, så kommer de att få kämpa emot Sevilla.

Real Madrid – Sevilla: Toppmöte i Copa del Rey

Real Madrid och Sevilla kommer att spela två matcher emot varandra. Den totala vinnaren av dessa två matcher kommer att gå vidare i Copa del Rey, och ta ytterligare ett steg emot att vinna hela cupen.

FC Barcelona – Espanyol: Derby i Barcelona

En av säsongen hetaste matcher i La Liga som du kan streama är självklart derbyt i deras näst största stad Barcelona. Både FC Barcelona och Espanyol är två mycket populära lag i staden och biljetter till matchen säljs som smör.

1. Gå till RedBet image - Gå till Redbet
2. Få C More Premium gratis image - Skapa konto
3. Startadin stream image - Starta stream