Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 okt, 2017

Växjö Lakers – Mora IK: Streama SHL idag!

Se nykomlingarna Mora möta Växjö på bortaplan via live stream. Vi visar hur du snabbt kommer igång med en bra live stream på SHL. Växjö – Mora går att streama i hög kvalitet hos en seriös streamingtjänst som håller hög klass.

Växjö har sett starka ut i inledningen och vann senast mot Frölunda med 3-1. Mora börjar bli varma i SHL-stället och kommer bjuda på en underhållande match för oss som streamar. Så se till att komma igång med en live stream på SHL direkt för att se matchen mellan Växjö –Mora.

Växjö Lakers Liam Reddox med pucken i SHL

  • Matchstart: Torsdag 5 okt, 19:00
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Visas hos: Cmore sport

Såhär gör du för att streama Växjö – Mora

Det första man behöver göra för att starta upp sin live stream på SHL är att skapa ett konto hos Cmore. Det är där samtliga matcher från både grundserien och slutspelet visas. När man sedan skapat ett konto måste man även välja till deras sportpaket.

När de två stegen är avklarade är det bara att starta valfri SHL-match och njuta av det bästa svensk hockey har att erbjuda. En live stream på Växjö – Mora håller givetvis hög kvalitet och man kan förvänta sig det bästa när man väljer Cmore.

Det är alltså inte att streama Växjö – Mora. Det är en tjänst som kostar en summa varje månad. För det priset får man full tillgång till att streama SHL, Hockeyallsvenskan och massvis av andra sporter.

Alla matcher kommenteras dessutom av bra svenska sportkommentatorer. De tar oss tittare igenom matchen på ett väldigt bra sätt. Man kan dessutom följa alla live streams via sin mobiltelefon, surfplatta, teve eller dator.

Man är alltså inte låst till några linjära kanaler utan har friheten att kunna streama SHL vart man än befinner sig. Så länge man har en internetuppkoppling såklart.

Växjö Lakers firar mål i SHL

Dagens matcher i SHL

Det spelas totalt sex matcher i SHL idag. Vi har tagit fram de som vi tycker är mest sevärda och kommer ha ett lite större intresse kring sig. Nedan kan du även klicka dig vidare för att få en utförlig förklaring på hur du streamar just de matcherna.

Skellefteå AIK – HV 71 (live stream)

Växjö Lakers – Mora IK

Malmö Redhawks – Färjestads BK (live stream)

Luleå HF – Frölunda HC (live stream)

Så om Växjö – Mora inte intresserad dig finns det massor av andra intressanta matcher att följa. Luleå mot Frölunda brukar alltid bjuda på en hel del intressanta sekvenser och heta känslor. För vidare läsning kan man kika in vår ranking över de bästa SHL-klubbarna inför säsongen. Och se vilka vi håller som favoriter.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar