Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 mar, 2020

Växjö Lakers – Frölunda: Här hittar du en live stream

Detta är eventuellt en försmak på vad vi kommer få se i åttondelsfinal. Följ Växjö – Frölunda via live stream direkt!

Hitta din Växjö – Frölunda live stream snabbt, tryggt och enkelt. Som alltid rekommenderar vi bara live streams som motsvarar förväntningarna. Att starta upp en Växjö – Frölunda live stream är väldigt enkelt och tar inte många minuter alls.

Men med det sagt så är det alltid bra att vara ute i god tid. Vänta inte tills pucken redan är släppt innan du börjar ordna med en Växjö – Frölunda live stream. Är du sent ute så hoppa lite längre ner i texten för att läsa om exakt hur du går tillväga för att starta en SHL live stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Växjö – Frölunda live stream

För att starta upp en Växjö – Frölunda live stream krävs det två saker. Det första är att skapa ett konto hos Cmore och det andra är att välja till deras sportpaket. Så enkelt är det att komma igång med en Växjö – Frölunda live stream. När de två stegen är avklarade är det bara att klicka vidare till tablån och leta upp matchen för att sedan starta streamen.

  • Matchstart: Torsdag 5 mars kl. 19:00
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Visas hos: Cmore stream

Som du säkert förstått är detta alltså inte en gratis Växjö – Frölunda stream online. Det är en abonnemangstjänst som kostar 349 kronor i månaden. Det låter rätt saftigt för att kunna följa Sveriges bästa hockeyliga. Men med i paketet följer en hel del annan underhållning att streama.

Följ andra sporter och ligor direkt via live stream. Kolla på en serie eller varför inte en film? Utbudet är brett och passar de allra flesta målgrupper. Här hittar du allt från klassiska kriminalrysare till komedier och sport.

Helt plötsligt är inte 349 kronor varje månad så himla mycket. Det går dessutom utmärkt att två personer använder tjänsten samtidigt. Så du kan till och med följa två olika hockeymatcher på två olika enheter på samma gång.

Möjligheterna till en riktigt lyckad Växjö – Frölunda stream är helt enkelt många. Följ matchen via mobilen, surfplattan, datorn eller streama direkt på din TV.

För dig som befinner dig utomlands finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Spelbolaget bet365 fungerar utmärkt att streama genom. Skapa bara ett konto och skjut sedan in en femtiolapp eller mer för att kunna ta del av streamsen.

Full omgång

Som vanligt på torsdagar är det full omgång i SHL. Samtliga 14 lag spelar match vilket innebär att det kan kastas om en hel del i tabellen. Klicka dig vidare om det skulle vara så att någon annan match kanske är mer intressant än Växjö – Frölunda.

Djurgården – Luleå: Live stream
HV 71 – Oskarshamn: Live stream 
Örebro – Linköping: Live stream 
Rögle – Brynäs: Live stream 
Skellefteå – Malmö: Live stream
Leksand – Färjestad: Live stream

Av matchen mellan Växjö – Färjestad kan vi fövänta oss en härlig kamp. Som det ser ut nu kommer dessa två lagen nämligen att göra upp i åttondelsfinal. Detta blir lite som en smygstart på slutspelet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar