Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 mar, 2020

Rögle – Brynäs: Spännande live stream online

Kan Rögle knappa in avståndet till andraplatsen efter kvällens match mot Brynäs? Följ matchen via live stream och se!

Rögle jagar andraplatsen medan Brynäs fortfarande håller drömmen om slutspel vid liv. Matchen kommer med all säkerhet att bjuda tittarna på en hel del dramatik, det är en sak som är säker. Så kom igång med en Rögle – Brynäs stream idag.

Nedan kommer vi att berätta allt det relevanta för att du ska kunna se en Rögle – Brynäs live stream online. Dessutom kommer du att kunna se alla matcher på ett och samma ställe. Ingenting att förlora helt enkelt. Starta din Rögle – Brynäs live stream redan nu.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Rögle – Brynäs

Det första vi behöver göra för att få tillgång till en Rögle – Brynäs live stream är att ta reda på vilken streamingtjänst som sänder matchen. Som tur är har vi på sportal full koll och vet vart du hittar bäst Rögle – Brynäs stream online.

  • Nedsläpp: Torsdag 5 mars kl. 19:00
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Visas hos: Cmore stream

De som har köpt och äger rättigheterna för att sända en Rögle – Brynäs live stream är inga mindre än jätten Cmore. Förmodligen är det en streamingtjänst du redan känner till sen innan. Om inte så är de Sveriges största och erbjuder allt från sport till tv-kanaler och filmer.

Allra först krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten och när det är gjort väljer till deras sportpaket. Det kommer att ge dig tillgång till hela tjänsten utbud inklusive alla matcher från SHL. Svårare än så är det inte att starta upp din alldeles egna Rögle – Brynäs live stream.

Skulle du vara sugen på att se ännu mer hockey via live stream har vi en annan streamingtjänst att rekommendera. Spelbolaget bet365 är inte främst förknippat med live streams, men faktum är att de erbjuder otroligt många matcher att följa via live stream.

Skapa ett konto hos bettingbolaget och sätt sedan in 50 kronor eller mer för att kvalificera dig till utbudet. Sedan kan du klicka dig vidare och leta upp den matchen du tycker är mest intressant. Såklart finns det även möjlighet att satsa din insättning på den matchen du vill följa.

Hoppet lever för Brynäs

Det finns fortfarande chans för Brynäs att ta sig vidare till slutspel. Även om chansen är liten och det krävs en hel del flyt är det inte omöjligt. Vinner Brynäs sina två nästkommande matcher och Växjö förlorar båda är det bara en poäng som skiljer lagena åt. 

Märkligare saker har hänt under säsongen så det vore fel att på förhand räkna ut Brynäs. Men mycket ska till och en vinst borta mot Rögle är inget man direkt snubblar med sig.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar