Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 mar, 2020

Leksand – Färjestad: Kom igång med en live stream direkt

Kan Färjestad hämta hem tre poäng borta mot Leksand? Kom igång med en live stream och få reda på svaret.

Leksand siktar på att inte hamna sist och kan de spela vidare på de senaste framgångarna ser det ljust ut. Gästerna Färjestad har gått relativt trögt det senaste men är i behov av poäng för att säkra en topplacering i tabellen. Följ matchen direkt via en Leksand – Färjestad stream online.

Givetvis kan du ställa höga krav när du hittar en Leksand – Färjestad live stream via oss. Vi tipsar enbart om live streams som håller riktigt bra kvalitet och håller förväntningarna. Vill du ha en lyckad hockeykväll är det bara att starta upp en Leksand – Färjestad live stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Leksand – Färjestad live stream på hockey

Nu till det viktigaste, hur du faktiskt går tillväga för att hitta en Leksand – Färjestad live stream. Först så är det såklart bra att ta reda på vilka som sänder Leksand – Färjestad. Som alltid denna säsongen är det streamingtjänsten Cmore som äger rättigheterna och också dit vi får vända oss för att hitta en live stream.

  • Nedsläpp: Torsdag 5 mars kl. 19:00
  • Spelplats: Tegera Arena, Leksand
  • Sänds via: Cmore stream

Om du inte redan har ett konto hos Cmore är det ett måste att skapa ett för att kunna se en Leksand – Färjestad stream. När kontot väl är skapat väljer du till deras sportabonnemang. Det är precis som det låter, en abonnemangstjänst som kostar en summa varje månad. Närmare bestämt 349 kronor.

För den summan får du se alla omgångar inklusive slutspelet via live stream. Det finns även andra sporter och ligor att följa via live stream. Så enkelt är det faktiskt att komma igång med en hockey live stream på SHL.

Om det känns långt mellan matcherna kan du roa dig med en tv-serie eller varför inte en film? Allt det ingår i paketet du betalar för. Det följer även med ett gäng tv-kanaler som du kan streama på mobilen eller följa direkt på din teve.

Är du sugen på att lägga ett odds men samtidigt vill ha mer än bara betting kan vi rekommendera bet365. Där hittar du även en hel del live streams att ta del av som spelare. Skapa bara ett konto och sätt in minst 50 kronor för att få tillgång till alla streams.

Färjestad siktar på att ta tillbaka andraplatsen

Inför torsdagens match ligger Skellefteå tvåa och Färjestad trea. Förlorar Skellefteå och Färjestad vinner kommer värmlänningarna återigen befinna sig på en andraplats i tabellen. 

Leksand spelar dock om en otroligt viktig placering. Att sluta sist i SHL innebär tuffast möjligast motstånd i kvalet för att hålla sig kvar. De har dessutom spelat bra de senaste matcherna. Detta kommer att bli en jämn match som inte kommer att avgöras förrän sent i tredje perioden.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar