Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 sep, 2019

Titta på Färjestads BK – Örebro: TV & live stream

SHL-säsongen drar igång i helgen, och på lördagen kan vi till exempel streama Färjestad – Örebro. Se hur du gör för att titta på matchen via live stream eller på TV.

Sommaren är alltid tuff för ishockeyfansen, då de inte kan avnjuta SHL. Men efter några månaders uppehåll är äntligen ishockeyn från Sveriges högsta liga tillbaka. Att titta på Färjestad – Örebro via live stream kommer vara populärt, och det är matchen vi tar oss igenom i den här artikeln.

Titta hur ni gör för att se Färjestads BK – Örebro HK online eller på TV. Läs artikel och få reda på hur du kan titta på matchen!

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey och spela på Färjestads BK Örebro HK på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Färjestad – Örebro

Det är inte särskilt svårt att streama Färjestad – Örebro live. Allt du behöver göra för att se matchen via live stream är att skaffa ett konto på CMore och sedan betala för ett abonnemang som låser upp matchen.

Det går att titta på din Färjestad – Örebro live stream från vilken plattform som helst. Du kan titta från mobil, dator eller surfplatta.

Kommentatorerna till hockeymatcherna på CMore är alltid proffsiga och pålästa, vilket gör höjer upp upplevelsen när du sitter där och ska se matchen.

  • 1. Navigera dig till C More:s hemsida
  • 2. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Titta på Färjestads BK – Örebro HK via live stream

Se Färjestad – Örebro på Bet365

Om du befinner dig utomlands, det vill säga utanför Sverige, kan du streama Färjestad – Örebro på Bet365. Detta är ett fantastiskt erbjudande då det räcker med att du skapar ett konto och sätter in så lite som 50 kronor, för att kunna se matchen live.

  • Skapa konto hos bet365
  • Sätt in 50 kr
  • Gå till alla live streams
  • Streama Färjestads BK – Örebro live

Titta på Färjestad – Örebro på TV

Den TV-kanal som sänder Färjestad – Örebro är C More Hockey, och där kan du alltså se denna spännande drabbning. Pucken släpps till isen 18:00, men dessförinnan kan du se ett kort litet uppsnack innan det är dags.

Dessutom är det ju så att flera bra SHL-matcher spelas under lördagen. Läs om hur du gör för att streama Frölunda – Brynäs, för att titta på Leksand – Malmö, se HV71 – Rögle live eller titta på Luleå – Växjö via live stream.

  • TV-kanal: C More Hockey
  • Matchstart: 18:00

Inför matchen

Färjestad vann grundserien ifjol, men åkte sedan ut i semifinal av slutspelet, mot Djurgården. Tufft för FBK att göra en så stark säsong och sedan i slutändan kamma noll. Nu ska man försöka uppnå mer denna säsong istället.

Örebro HK kom på 10:e plats i SHL förra säsongen, och kvalificerade sig därmed till åttondelsfinal. Där tog det dock stopp, när Växjö Lakers blev för svåra och vann med 2-0 i matcher.

Med tanke på fjolåret och att Färjestad även har hemmaplan gäller givetvis FBK som favoriter i denna match. Vi tror att Färjestad vinner under ordinarie tid och spelar det till oddset 1.64 på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar