Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 13 sep, 2019

Luleå – Växjö stream: Följ SHL via live stream

Vill du streama Luleå – Växjö kommer vi att visa dig precis hur enkelt man går tillväga lite längre ned i artikeln. En live stream på SHL går snabbt och enkelt att komma igång med och de svenska leverantörerna håller alltid en hög produktionskvalitet.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey och spela på Luleå Växjö på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Luleå har blandat och gett under försäsongen men mot slutet, i CHL, verkat hitta en trygghet i sitt spel. Genom åren har de varit ett starkt defensivt lag och i vissa stunder haft svårt att få ihop ett konsekvent anfallspel som producerar. Dagens match mot Växjö kommer bjuda på en hel del underhållning i och med debutnerver. Alltid lika roliga att följa SHL via live stream och en debutmatch får man bara chansen att streama en gång per år.

Se Luleå – Växjö via stream

För oss som bor i Sverige är det lite svårt att komma över en billig live stream på hockey. Vi måste vända oss till Cmore, där ett abonnemang kostar lika mycket som en halvblöt kväll på krogen. Om man däremot bor utomlands finns det betydligt billigare alternativ till live stream.

För en halv hundralapp kan man följa den bästa hockey Sverige har att erbjuda. Det är bet365 som står för sändingen och såhär går det till:

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Gör en insättning på 50 kr
  • Leta upp rätt live stream på sajten

Tre enkla steg som tar mindre än 5 minuter. Notera dock att detta enbart gäller för personer som inte befinner sig i Sverige.

7 matcher i premiären

Vi kommer med stor sannolikhet få se ett revanschsuget Växjö som kommer upp till Luleå. Detta är två lag som helt klart har möjligheten att tillhöra den absoluta toppen under grundserien och även ta sig långt i ett slutspel. Allt bäddar för en fysisk och spännande drabbning mellan lagen.

Samtliga lag har gjort sina värvningar, sommartränat och spelat försäsongsmatcher för denna stunden. Under lördagen släpps sju puckar och SHL sparkar äntligen igång. Utöver matchen mellan Luleå – Växjö finns det en hel del andra instressanta drabbningar att följa. Bland annat kan man följa Leksand – Malmö direkt på TV4. Alla andra matcher kräver dock live stream eller Cmores kanalutbud.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar