Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 sep, 2019

Titta på Leksands IF – Malmö Redhawks: TV & live stream

SHL börjar i helgen, och vi får bland annat se Leksands IF – Malmö Redhawks. Vi visar dig hur du kan titta på matchen på TV eller via live stream.

De svenska ishockeyfansen har väntat länge, och nu drar äntligen SHL igång. I den första omgången har vi bland annat möjligheten att streama Leksands IF – Malmö Redhawks, när lagen möts på Tegera Arena. Kolla in hur du gör för att titta på matchen, via stream online eller på TV-sändning.

I den här artikeln tar vi er i första hand igenom möjligheterna till att streama Leksand – Malmö på nätet. Ni ska få se hur ni kan hitta den bästa livesändningen av hockeymatchen, så att helgen blir räddad.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey och spela på Leksands IF Malmö Redhawks på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Leksand – Malmö Redhawks

Det är inte särskilt svårt att hitta en Leksand – Malmö live stream att titta på. Matchen sänds på CMore, och det du behöver för att kolla på mötet är alltså ett konto och abonnemang på sajten.

På CMore visas matcherna med oerhört fin kvalitet. Du får HD-bild och dessutom mycket bra ljud. Kommentatorerna är alltid riktiga hockeynördar som har koll på allt och lite mer.

Du kan streama Leksand – Malmö, och titta på alla matcher från SHL, från valfri enhet. Det går att koppla upp din livesändning från dator, mobil eller varför inte surfplatta/Ipad.

  • 1. Gå in på C More
  • 2. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Titta på Leksands IF – Malmö Redhawks via live stream

Titta på Leksand – Malmö på TV

Den TV-kanal som visar Leksand – Malmö i Sverige är TV4, där du kan se matchen direktsänt.

TV-sändningen är givetvis densamma som livesändningen på internet, men det är ju oftast lite mer bekvämt att sitta framför TV:n när man tittar på ishockey eller annan sport. Då kan man koppla av i soffan på ett annat sätt än om man kollar på datorn, och varför inte hälla upp lite chips och läsk?

Det går faktiskt att se matchen på TV även utan att ha TV4 i ditt utbud. För att göra det krävs det att du kopplar din Leksand – Malmö live stream till din TV med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: 14:30 (avspark 15:15)

Inför matchen

Leksands IF är tillbaka i SHL, efter att ha säkrat uppflyttning från Hockeyallsvenskan ifjol. I den första matchen ställs man mot Malmö Redhawks, som spelade slutspel ifjol men inte lyckades särskilt bra. Redhawks åkte ut redan i kvartsfinalen, mot Frölunda, med totalt 4-1 i matcher. Frölunda gick ju i och för sig sen vidare och vann SM-guld, så är det något lag man skulle förlora mot så var det väl dem.

I den här matchen gäller Leksand, trots att de är nykomlingar, som favorit. Oddset på hemmaseger under ordinarie tid står på 2.35, medan motsvarande odds på Malmö är 2.60.

Vi tycker att Malmö ska hållas högre än de gör, och är det något spel vi väljer att spela på så är det bortaseger. 2.60 gånger pengarna på Malmö att vinna matchen under ordinarie tid (Bet365).

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar