Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 jan, 2020

Sverige – Tjeckien: Gratis stream JVM 2020 kvartsfinal

Sverige möter Tjeckien i kvartsfinalen i årets upplaga av JVM 2020. Det vi hjälper dig med är att hitta en riktigt bra Sverige – Tjeckien stream gratis online som givetvis håller hög kvalitet. Att komma igång med en Sverige – Tjeckien live stream går väldigt enkelt och tar mindre än ett par minuter.

Något som är få förunnat är när en match som denna går att se via live stream gratis. Även om det kanske låter otroligt kan vi tipsa om en Sverige – Tjeckien gratis stream online direkt från JVM. Vart du hittar en gratis stream och mycket mer går att läsa i texten längre ned.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Sverige – Tjeckien gratis stream online

Det hör såklart inte till vanligheterna att det är gratis att streama hockey. Med tanke på det gäller det att verkligen ta tillfället i akt och komma igång med en gratis Sverige – Tjeckien live stream redan nu.

  • Nedsläpp: 2 januari kl. 20:00
  • Spelplats: Ostravar Arena, Tjeckien
  • Visas hos: SVTplay

Allt som krävs för att du ska kunna se Sverige – Tjeckien gratis via live stream är att du klickar dig in på SVTplay. Det är de som sänder kvartsfinalen och i vanlig ordning står de för en proffsig produktion.

Det du kan vänta dig av en betalstream kan du också förvänta dig av ovannämnda live stream. Det är bra kvalitet, kunniga kommentatorer och experter som bjuder på härliga matchanalyser. Även om det ibland känns som Micke Renberg tagit ett sömnpiller.

Räkna med att det kommer bli en tuff match för Sverige och att det inte är en självklarhet att de vinner. Tjeckien spelar på hemmaplan i vad som väntas bli en fullsatt arena där majoriteten givetvis håller Tjeckien som favoriter.

Alltså en extra spännande match att följa direkt via live stream. Var därför redo när pucken släpps klockan åtta ikväll med en högkvalitativ live stream online.

Sverige och möjligheterna till semifinal

Sverige är helt klart det bättre laget på pappret men har inte riktigt ställts på prov ännu. Det blev en jämn match mot Finland i gruppspelet, men efter det har motståndet inte riktigt bjudit upp.

Tjeckien är ett bra lag och har ju som bekant även fördelen att spela på hemmaplan. Även om detta är såklart något som påverkar matchen så har vi på sportal svårt att se hur det ska lyckas bära Tjeckien till en semifinal.

Vi tror alltså att det kommer att bli en ganska övertygande seger där Sverige drar ifrån ordentligt i den tredje perioden. Skulle vi satsa pengar på kvällens första målskytt är Samuel Fagemo en riktig lågoddsare.

Kom nu igång med en live stream i god tid så du inte missar något av den spännande kvartsfinalen från JVM 2020.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar