Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 7 nov, 2019

Sverige – Tjeckien: Gratis stream från Karjala Tournament online

Tre Kronor möter Tjeckien i inledningsmatchen av Karjala Tournament. Hur du går tillväga för att se en gratis stream på Sverige – Tjeckien och våra tankar kring matchen kommer du att kunna läsa längre ner i artikeln.

Givetvis kan du förvänta dig en Sverige – Tjeckien stream i hög kvalitet med svenska kommentatorer. Dessutom är den väldigt enkel att använda sig av och bäst av allt. Den är helt gratis!

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Tjeckien – Sverige stream gratis

En live stream på Tjeckien – Sverige är väldigt enkel att komma igång med. Gå bara in på svtplay och leta upp matchen. Det krävs alltså ingen inloggning eller betalning för att kunna streama Sverige mot Tjeckien.

  • Nedsläpp: 7 november kl. 18:30
  • Spelplats: Hartwall Arena, Helsingfors
  • Visas hos: SVTplay

Det är något som vi skattebetalare finansierar gemensamt genom att betala TV-licens. Det är alltså inte svårare än så att starta upp en gratis Sverige – Tjeckien stream online.

Att spekulera hur matchbilden kommer se ut är oerhört svår. Landskamper av denna typen kan sluta lite hur som helst då Tjeckien precis som Sverige har en del oprövade kort på landslagsnivå.

Vad vi iallafall kan förvänta oss av denna gratis live stream är att det kommer bli en riktigt spännande match att följa. Så se till att vara med när pucken släpps så får vi hoppas att Tre Kronor sätter fart så fort pucken släpps.

Är turneringen obetydlig?

I internationella sammanhang är Karjala Tournament en prestigefylld turnering. Det handlar helt enkelt inte om prestige. Turneringen är för att utveckla spelare, låta de testa sig själva på internationell nivå och se ifall de eventuellt kan ta en plats i ett VM.

Turneringen är alltså både och, obetydlig och betydelsefull. För individuella spelare kan denna turneringen göra väldigt mycket. En spelare kanske har haft en tuff period hemma i SHL, får ett avbrott, miljöombyte och kommer tillbaka till klubblaget hungrigare än någonsin.

Sedan är det även bra för spelarna att få känna på hur det är att bli coachade av förbundskaptenen Johan Garpenlöv. Samtidigt som Garpenlöv får en känsla av hur spelarna fungerar. Många fördelar helt enkelt.

Så starta upp din gartis live stream på Sverige – Tjeckien och heja fram Tre Kronor ikväll. Förhopppningsvis blir det en spännande match att följa under torsdagskvällen.

Missa inte att hålla ett extra öga på kedjan med Anton Rödin (Brynäs), Patrik Berglund (Djurgården) och Michael Lindqvist (Färjestad). De kommer säkert att kunna ställda till en hel del i tjeckernas försvarszon.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar