Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 nov, 2017

Sverige – Kanada: Live stream från Karjala Cup

Idag är det dags för Tre Kronor att återigen inta isen i Karjala Cup. Motståndet är i form av Kanada, och visst kan vi vänta oss en het hockeymatch.

Vi kommer gär att hjälpa dig med att hitta en Sverige – Kanada stream från Karjala Cup 2017. Detta gör vi genom att tipsa dig kring hur, och vart du kan sända matchen den 10/11.

Fortsätt gärna att läsa om även du vill streama Sverige – Kanada från Karjala Cup. Vi hjälper dig med den information som är nödvändigt innan du kollar på hockey online.

  • Nedsläpp: Den 10/11, kl. 17:00
  • Turnering: Karjala Cup 2017
  • Visas hos: Cmore
  • Live score & odds: bet365

Sänd Sverige – Kanada online

Det är Cmore som kommer hjälpa dig med live sändningen inför matchen, vilket innebär att du behöver ett konto på deras streamingsida för att kunna se matchen.

Att skapa ett konto hos Cmore är helt , men för att låsa upp de flest sport streams som de erbjuder så krävs ett abonnemang. Detta abonnemang kan du köpa direkt efter att du skapat ett konto hos Cmore.

Med ditt konto hos Cmore så kommer du utan problem kunna streama Sverige – Kanada i Karjala Cup 2017. Det är inte bara matcher från Karjala Cup som du kan nå mecd hjälp av Cmore. De erbjuder dig att även se fotboll från Allsvenskan, eller ännu mer hockey streams från SHL.

Med andra ord är det helt klart värt att redan nu se till att du har ett konto hos en av de populäraste streamingstjänster i Sverige.

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang
  • Streama Sverige – Kanada i Karjala Cup

hockey sverige tre kronor

Tidigare matcher i Karjala Cup

Sveriges landslag – Tre Kronor har imponerat i den tidigare matchen mot Tjeckien. Där lyckades man att vinna med 5-3.

Det är ett styrkebesked som verkligen välkomnas av oss i Sverige, och är ett tecken på att vi verkligen tillhör världseliten även efter att vi tidigare vunnit hela VM.

Där mötte vi just Kanada i finalen som till slut gav oss i Sverige ett nytt VM-guld.

En del spelare i Kanadas landslag som befann sig på isen under finalmatchen kommer att vara med även ikväll. Kanske är det intresserade att ta ut någon form av revansch.

Kanada kommer likt som Sverige från en vinst. Detta lite mindre övertygande med endast 3-2 mot Schweiz.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar