Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 maj, 2022

Streama Sverige – Kanada: Se live stream & TV (Hockey VM 2022)

Torsdagen den 26 maj så spelar Sverige (Tre Kronor) en kvartsfinal i ishockey VM 2022 mot Kanada. I vanlig ordning så visar vi vart du kan sända matchen. Både via TV och live stream på nätet.

Sverige har tagit sig till kvartsfinal i hockey VM. Motståndet beskrivs som en ”mardröm”. Trots en andra plats i gruppspelet så kommer Tre Kronor inte bort från Kanada.

Du kan streama Sverige – Kanada inne hos flera sidor på nätet. Det kommer dock bara en kanal på TV som kommer att visa Sverige – Kanada från hockey VM.

Streama Sverige – Kanada hos Unibet

Alla rättigheter att visa Hockey VM 2022

 

Vad: Sverige – Kanada, Ishockey VM 2022 (Kvartsfinal)
Tid/datum: Den 26/5, kl. 15:20
Arena: Nokia Arena, Tammerfors
Live stream: Unibet & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner (2.38 hos Betsson)

Sverige – Kanada stream

Du kommer att kunna streama Sverige – Kanada hos Viaplay och Unibet. Båda dessa sidor har rättigheter för att visa matcher från hockey VM 2022.

Om du väljer att se Sverige – Kanada live stream hos Unibet så kommer att spara pengar. Där kan alla medlemmar som spelar på odds för minst 50 kr att kunna se alla hockey live streams från VM. Hos Unibet kan du titta på massor av sport med ett spelkonto.

Hos Viaplay kommer du att behöva ett abonnemang för att kunna se Sverige – Kanada stream på nätet. Det kommer att kosta dig lite mer än hos Unibet. Det som är positivt är att du kan sända Sverige – Kanada i hockey VM i högsta möjliga kvalité.

Sändningar hos Viaplay är alltid av HD. Du kan även räkna med en bättre sändning generellt om du streamar hockey VM med Viaplay. Under matcherna så kommer de att bjuda på en studio med experter. Det kommer du inte att få om du tittar på Sverige – Kanada stream gratis hos Unibet.

För att titta på hockey live streaming med Viaplay så har vi tagit med alla punkter du bör genomgå. Det är hos Viaplay vi främst rekommenderar dig att streama Sverige – Kanada live hos.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Välj ett abonnemang
  • Hitta din match
  • Sänd Kanada – Sverige via live stream online

Se matchen på TV

Skulle du hellre vilja titta på Sverige – Kanada på TV? Då är det kanalen TV6 som kommer visa matchen. Det är främst denna TV-kanal som visar ishockey från VM.

TV6 har visat alla matcher som Tre Kronor har spelat under VM. De kommer inte göra några undantag nu när Sverige går in i ett finalspel mot Kanada.

Sändningen som du kommer att vara i stort sett vara likadan som den live stream som finns hos Viaplay. Det kommer vara samma studio och svenska kommentatorer. Det som kan skilja är att om du sänder Sverige – Kanada på TV är att det finns reklam under matchen.

  • Kanal: TV6
  • Sändingstid: Cirka 30 min före nedsläpp
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023
Europatipset 3 december
europatipset
Europatipset den 3 december! Läs allt inför kupongen i vår analys med spelförslag!
03 december, 2023
ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
02 december, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1235 Artiklar