Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 okt, 2020

Streama Leksand – Färjestad: SHL live stream online

Leksand Färjestad live stream online

  • Färjestad har vaknat till liv och vunnit fyra av de fem senaste matcherna
  • Leksand fortsätter att blanda och ge, defensiven är den stora akilleshälen
  • Frågetecken kring Leksands och hela ligans poängkung Marek Hrivik som avstod matchen i torsdags på grund av sjukdom
Vad Leksand – Färjestad, omgång 10 i SHL
Var Tegera Arena, Leksand
När Lördag 24 oktober, kl. 15:15
Live stream Streama Leksand – Färjestad på Cmore

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+
Här nedan kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att snabbt och enkelt komma igång med en Leksand – Färjestad live stream online. På bara ett par minuter kan du ha en riktigt bra SHL live stream framför dig.

Streama Leksand – Färjestad online

Med tanke på hur läget i Sverige ser ut för tillfället är det i stort sett publikfria matcher. Det betyder att det är en Leksand – Färjestad live stream som gäller för att se matchen. Allt du behöver veta för att starta upp en SHL stream online går att läsa längre ner i texten.

Se till att vara redo när pucken släpps i Tegera Arena under lördagen. Det väntas bli en spännande match mellan två offensiva lag som båda är i behov av poäng.

Leksand – Färjestad live stream

För att snabbt och enkelt komma igång med en Leksand – Färjestad live stream är första steget att ta reda på vilka som sänder matchen. Det är inga mindre än streamingjätten Cmore som äger rättigheterna för att sända SHL streams online.

Missa inte att följa en Frölunda – Luleå live stream online

Det innebär alltså att detta inte är en gratis Leksand – Färjestad live stream. För summan det kostar varje månad får en dock tillgång till hela SHL, inklusive slutspelet och mängder av annan sport.

  • Gå in på Cmore och skapa ett konto
  • Välj sedan deras sportpaket ”All Sport”
  • Titta på Leksand – Färjestad stream

Titta på Leksand – Färjestad på TV

Matchen mellan Leksand och Färjestad kommer att sändas på TV. För att kunna se matchen krävs det att du har tillgång till kanalen Cmore sport 2. Skulle det vara så att du nu inte har tillgång till just den kanalen behöver du inte oroa dig.

Skapa ett konto precis som enligt guiden ovan och följ de tre stegen. Streama sedan matchen till en Chromecast, Appletv eller liknande. Har du en HDMI-sladd går det utmärkt att koppla den direkt från datorn till teven och titta på matchen på det sättet.

Inför matchen

Det kan tyckas löjligt att tjata om viktiga poäng hit och dit redan nu. Men som vi ser har lag redan börjat hamna ganska långt efter. Både Leksand och Färjestad ligger inför matchen på playoff-placering vilket betyder att håller de samma plats i serien blir det slutspel.

Men båda lagen har såklart ambitioner att nå högre än så och faktiskt ta en direktplats till årets slutspel. Och då räknas alla poäng och varje match har stor betydelse.

Färjestad är heta och har visat god form de senaste matcherna. Det något trögstartade värmlandsgänget har börjat hitta en offensiv som lyst med sin frånvaro och ser riktigt vassa ut. Leksand har haft lite samma problem, fast defensivt. Svårt att stänga matcher och ett försvar som inte riktigt motsvarat de förväntningar som ställts.

Vi tror på en väldigt jämn match där det kan bli en hel del mål för båda lagen. Skulle vi spelat på matchen är ett överspel helt klart mest aktuellt.

Liknande artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
09 maj, 2024
ishockey
Se alla spelare som har tagits ut till Tre Kronors trupp inför Ishockey VM 2024.
02 maj, 2024

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar