Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 okt, 2020

Streama Frölunda – Luleå: Live stream & TV från SHL direkt

  • Frölunda åkte på stryk i torsdags efter ett sent ledningsmål av Rögle
  • Luleå har ännu inte förlorat på full tid
  • Tidig seriefinal, vinnaren kommer att stå som etta efter lördagens omgångar i SHL
Vad Frölunda – Luleå, omgång 10 SHL
Var Scandinavium, Göteborg
När Lördag 24 oktober, 15:15
Live stream Streama Frölunda – Luleå på Cmore

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+
Se till att vara redo med en Frölunda – Luleå live stream, seriefinalen är inte en match du vill missa. Ligans två bästa lag gör upp om vilka som ska stå som serieledare. Starta upp din alldeles egna SHL stream online enkelt och snabbt.

Streama Frölunda – Luleå online

Trots att publiken inte fyller Scandinavium med den atmosfären via tidigare varit vana vid kommer intensiteten ändå finnas där. Därför är det extra angeläget att komma igång med en Förlunda – Luleå live stream online.

Genom ett par enkla steg kommer du att ha en Frölunda – Luleå stream framför dig. Detta är dessutom en SHL live stream som visar alla matcher från grundserien såväl som slutspelet.

Frölunda – Luleå live stream

Som sagt, alla matcher sänds på ett och samma ställe. Det betyder att du bara kommer behöva genomföra nedanstående process en gång för att bland annat se en Frölunda – Luleå stream. Se till att vara redo med en SHL stream när pucken släpps under lördagen.

  • Gå in på Cmore och skapa ett konto
  • Välj till deras sportpaket ”All Sport”
  • Titta på Frölunda – Luleå live stream

Titta på Frölunda – Luleå på TV

Matchen sänds faktiskt på en av tv-kanal som många har i sitt linjära kanalutbud. Så vill du se Frölunda – Luleå på TV är det bara att slå på kanal fyra klockan 14:30 då sändningen börjar. Matchen startar inte förrän 15:15 så första 45 minuterna kommer bestå av försnack och tyvärr lite reklam.

Har du inte fyran är det bara att följa stegen ovanför för att skapa ett konto hos Cmore. Då kan du streama Frölunda – Luleå direkt till en chromecast eller liknande.

Inför matchen

Två lag som har fått den starten de vill på säsongen. Luleå har visat sig varit oerhört svårslagna och det kommer att bli en utmaning för göteborgarna. Frölunda spelar precis som Luleå efter ett noga intränat system. Vilket betyder att det kommer bli få målchanser och små ytor att spela på.

Frölunda är revanschsugna efter förlusten i torsdags och kommer gå ut stenhårt för att ta över serieledningen. Luleå kommer med näbbar och klor försvara serieledningen såklart. Vi som tittar kan förvänta oss en match där Luleå står för det defensiva spelet och Frölunda för det offensiva.

Vilket som visar sig vara en vinnande strategi återstår att se. Allt vi vet är att du absolut bör följa en Frölunda – Luleå live stream för att inte missa något av spänningen.

Liknande artiklar

ishockey
Se vilka spelare som finns med i Tre Kronors trupp inför VM 2023
09 maj, 2023
ishockey
Sänd alla matcher från SHL final mellan Skellefteå - Växjö via stream. Vi tipsar gratis om hur & vart du ser finalerna på TV och live streaming online!
14 april, 2023
ishockey
Sänd kvartsfinal mellan Sverige - Kanada stream eller TV. Vi visar dig gratis vart du kan streama matcher i hockey VM 2022 online eller via TV kanal.
25 maj, 2022

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Articles