Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 sep, 2017

Södertälje – AIK: Streama HockeyAllsvenskan online

Visste du att det just nu går att streama Södertälje SK – AIK på nätet? Det finns nämligen en populär sida med live streams i Sverige som just nu har ett grymt erbjudande.

Detta erbjudande finns att hämta inne hos Cmore, och kommer hjälpa dig med att starta en Södertälje – AIK stream utan kostnad.

Fortsätt gärna läs för att veta hur du kan börja streama ishockey från både HockeyAllsvenskan och SHL . Detta är något som glädjer många hockeyfantaster.

live hockey med AIK

  • Matchstart: Den 29/9, kl. 19:00
  • Arena: Scaniarinken
  • Visas hos: Cmore

SSK – AIK stream

Det är ingen tvekan om att matchen mellan Södertälje SK (SSK) – AIK kommer bli en stormatch i HockeyAllsvenskan. Detta är två meriterade lag som tidigare funnits med i SHL.

Det är även två lag från två stora städer. Vilket oftast brukar locka en stor publik till arenorna. Om du inte kommer att se matchen live på arenan, så kommer vi guida dig rätt till Södertälje SK – AIK stream online.

Som vi redan avslöjat så är det Cmore som kommer hjälpa dig med att sända matchen. Det innebär att alla som har ett konto och premium hos Cmore kommer att kunna se Södertälje – AIK live via mobil, surfplatta och dator.

Att streama Södertälje SK – AIK är för dig som inte redan har ett konto hos Cmore. Det finns nämligen ett erbjudande inne hos Cmore som låter dig streama från HockeyAllsvenskan. Som ny medlem så kommer du nämligen att få ett ingående premium inladdat på ditt konto. Helt utan kostna.

Därför rekommenderar vi dig helt klart att skapa ett konto hos Cmore för att sedan kunna starta din Södertälje – AIK stream i HockeyAllsvenskan.

Nedanför så kommer vi ge dig ytterligare hjälp som förtydligare hur du kan streama SHL & HockeyAllsvenskan . Detta är enligt oss ett för bra erbjudande för att gå miste om.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto
  • Få premium i två veckor
  • Börja streama Södertälje SK – AIK

Notera gärna att detta erbjudande är tidsbegränsat. Det innebär att detta erbjudande är aktuellt under en tidsbegränad period. Därför tycker vi helt klart att det är smart att gå till Cmore direkt för att hämta erbjudandet och börjar streama sport . Vi tror att du håller med oss!

Självklart kan du läsa mer om live streaming av ishockey inne hos Cmore. Där har de uppdaterat dig med all den information som du kan tänkas behöva.

streama hockeyallsvenskan live

Hockeylag i Europa

Det är svårt att säga om Södertälje SK eller AIK har lagmaterial som skulle passa in i SHL i dagens läge.

Det står klart att dessa två inte tillhör Europas bästa hockeylag, men visst har Södertälje spelare och ett lagbygge som de kan komma långt med.

Vi har inför säsongen tippat Södertälje SK som ett av de lag som kommer göra upp om SHL-platserna detta året. För detta så krävs det att SSK inte slarvar bort några viktiga poäng.

Matchen på hemmaplan mot AIK anser vi vara en match som Södertälje SK bör vinna. Speceillt om de ska blanda sig i topplaceringarna i HockeyAllsvenskan på allvar.

Just nu har Unibet odds för denna matchen. Om vi spelar på att Södertälje ska vinna över AIK så erbjuds vi just nu ett odds på hela 3.35. Ett odds som vi helt klart är nöjda med.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar