Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 sep, 2019

Skellefteå – Frölunda: Live stream från SHL online

Är du sugen på att följa kvällens höjdpunkt i form av Skellefteå – Frölunda via live stream visar vi hur enkelt och snabbt det går att hitta en stream. Gästerna Frölunda har gått från klarthet till klarhet samtidigt som Skellefteå kommer till spel med ett blomstrande självförtroende.

För att streama SHL och matchen uppe i Skellefteå finns det lite olika tillvägagångssätt. En live stream för oss som befinner oss i Sverige och en för de som är på resande fot eller bosatta ute i Världen. Hur som helst finns det riktigt bra möjlighet att titta på hockey via live stream idag.

Streama Skellefteå – Frölunda direkt

Det absolut enklaste sättet att få tillgång till en live stream är genom att skaffa ett abonnemang hos Cmore. Då får man tillgång till bland annat fotboll, hockey och golf. Priset landar på runt 400 kronor i månaden men med tanke på all sport man får möjlighet att följa är det ändå relativt prisvärt.

  • Matchstart: Nedsläpp kl. 19:00
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Visas hos: Cmore, streama hockey direkt

Har man lyxproblemet att välja vilken match som ska stå för kvällens hockeyunderhållning kan vi varmt rekommendera att streama Skellefteå – Frölunda. Vi förväntar oss en fartfylld hockey där båda lagen lägger stor fokus på sitt anfallsspel. Goda möjligheter till målrik match med andra ord.

Streama hos bet365

Befinner man sig inte i Sverige kan man vända sig till bet365. Där får man inte bara tillgång till en riktigt bra live stream utan där kan man även lägga ett spel på matchen. Följer man ett par enkla steg så finns det ett enormt utbud av sport att följa via live stream.

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Gör en insättning på 50 kronor
  • Öppna önskad live stream och luta dig tillbaka

Svårare än så är det inte att snabbt och enkelt komma igång med en live stream på det bästa Sverige har att erbjuda i hockeyväg.

Skellefteå övertygade ordentligt

Senaste matchen mot Växjö stod Skellefteå för en fantastiskt förstaperiod. En tillställning som började med lite chanser åt båda hållen och ett boxplay på fem minuter. Men som sedan vägde över till Skellefteås fördel efter 1-0. Kort därefter kom även 2-0 och strax innan första periodvilan även 3-0.

Med det sagt kommer det garanterat bli en tuff match för norrlänningarna mot fjolårets SM-segrare Frölunda. Som tidigare haft det ganska lyckosamt i just Skellefteå Kraft Arena. Allt som oftast blir det jämna drabbingar lagen emellan och det finns inget som pekar på något annat i detta fallet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar