Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 okt, 2017

Skellefteå AIK – HV 71: Stream från SHL direkt

Se när HV 71 reser till Norrland för att möta Skellefteå via live stream. Allt om hur du streamar SHL och Skellefteå – HV 71 går att läsa i vår artikel. Det är en enkel process som bara tar ett par minuter innan man har tillgång till att se hela SHL via live stream.

HV71 har börjat bra i SHL och fortsätter på den inslagna vägen från fjolåret. Skellefteå har haft det desto tyngre och behöver självförtroendet tillbaka. Inte minst för att hålla supportrarna nöjda. Stötta ditt favoritlag genom att följa matchen mellan Skellefteå – Växjö via live stream online.

Skellefteå firar ett mål mot HV 71 i SHL

  • Matchstart: Torsdag 5 okt, 19:00
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Visas hos: Cmore sport

Såhär streamar du Skellefteå – HV 71 från SHL

Det är som sagt en enkel process som bara tar ett par minuter. Sedan finns samtliga omgångar från SHL att streama på samma streamingtjänst. Det första steget är att skapa ett konto hos Cmore. Sen krävs det att man väljer till deras sportpaket. Efter det är det bara att öppna matchen man är intresserad av och följa den via stream.

Som sagt, en enkel process. Fördelarna med att välja en seriös streamingleverantör är många. Man bidrar till att nivån på sporten höjs, får se bra hockey i lika bra kvalitet och kan se matchen på flera olika enheter.

En hel del fördelar helt enkelt. Det finns bara en nackdel, det är att det inte är att streama SHL. Men för den pengen man betalar månadsvis får man ta del av massvis av streamad sport från stora delar av världen.

Matchen mellan Skellefteå – HV 71 är en perfekt match att live streama. Det är två lag som är tilltänkta topplag med målsättningen att vinna guld. Vi på sportal har gjort en ranking över de bästa SHL-klubbarna inför denna säsongen. Där vi inte tror att HV 71 har vad som krävs för att återupprepa framgången från förra säsongen.

Skellefteå gör mål mot HV 71

Skellefteå har haft ett par mellanår

De var ett av de mest dominerande hockeylagen i Sverige. De spelade final efter final och gjorde det framgångsrikt ett par gånger. Men nu tycks Skellefteå-eran vara på väg bort. Även om de har ett slagkraftigt lag på pappret har de ännu inte fått det att stämma.

Säsongen är dock väldigt ung och det är många omgångar kvar att spela. Men den dåliga trenden måste brytas. HV 71 är ett tufft motstånd men att möta Skellefteå uppe i Norrland är ingen lätt uppgift.

Vi tror att matchen kommer bli jämn till en början innan HVs dåliga spel i CHL speglar av sig även i SHL. För där har de inte riktigt fått resultaten med sig och de har spelat rent ut sagt bedrövligt stundtals.

Skellefteå och Joakim Lindström kommer ta över matchen mer och mer där vi slutligen ser hemmalaget gå mot en bekväm seger. Så förutspår vi matchbilden i matchen mellan Skellefteå AIK – HV 71.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar