Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 nov, 2019

Rögle – Färjestad: Se SHL live stream online

Kom igång med en live stream på matchen mellan Rögle – Färjestad direkt. Vi guidar dig till en Rögle – Färjestad stream som håller hög kvalitet och är väldigt lättillgänglig. Allt du behöver veta och mycket mer går att läsa i texten längre ned.

När vi rekommenderar en live stream är det alltid en stream vi testat själva. Så du kan därför känna dig trygg när du hittar en Rögle – Färjestad stream genom oss.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Rögle – Färjestad

Att det blir allt vanligare idag med streamingtjänster har nog inte gått någon obemärkt förbi. Dyra kanalpaket fasas ut mer och mer för de mer flexibla streamingalternativen. Så vill du hitta en Rögle – Färjestad stream är det bästa alternativet en streamingtjänst.

  • Nedsläpp: 21 november kl 19:00
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Sänds hos: Cmore

Rättigheterna för att streama SHL ägs av Cmore, som äger massvis av rättigheter att sända andra sporter och ligor. Där sänds samtliga omgångar från SHL och även så slutspelet. Det krävs alltså att man blir kund hos streamingtjänsten och sedan väljer till deras sportpaket för att kunna se Rögle – Färjestad via live stream.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. En streamingtjänst som sänder en hel del hockey via live stream. Det är spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare massvis av streamad sport.

Kraven för att kunna ta del av utbudet är att man skapar ett konto och gör en insättning på minst 50 kr hos spelbolaget. Sedan är det bara att leta upp den matchen man vill följa via live stream och sätta igång streamen.

Kan Rögle hitta tillbaka till storformen?

Färjestad är ett otroligt tufft lag att spela mot. Med en otroligt stark och tung offensiv verkar de kunna forcera genom vilket försvarsspel som helst. Kvällens match mot Rögle kommer förmodligen att föras av bortalaget.

Rögle har spelat med en tight defensiv och använt sina snabba och spelskickliga forwards i en form av kontringshockey. Färjestad passar därför Rögle ganska bra, med tanke på hur stor vikt av spelet som bygger på offensiven hos värmlänningarna.

Skulle Rögle vinna matchen efter fulltid har de möjlighet att ta sig upp två placeringar upp på en andraplats i tabellen. Som alla minns var det inte längesen Rögle faktiskt var serieledare. Men tabellen är oerhört jämn i toppen och vi kommer nog att få se en ny serieledare vecka efter vecka.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar