Rögle färjestad live stream online shl
NYHETER

Läs mer om var du hittar hetaste streamen på matchen mellan Rögle - Färjestad ikväll.

Live stream Rögle – Färjestad

Att det blir allt vanligare idag med streamingtjänster har nog inte gått någon obemärkt förbi. Dyra kanalpaket fasas ut mer och mer för de mer flexibla streamingalternativen. Så vill du hitta en Rögle – Färjestad stream är det bästa alternativet en streamingtjänst.

  • Nedsläpp: 21 november kl 19:00
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Sänds hos: Cmore

Rättigheterna för att streama SHL ägs av Cmore, som äger massvis av rättigheter att sända andra sporter och ligor. Där sänds samtliga omgångar från SHL och även så slutspelet. Det krävs alltså att man blir kund hos streamingtjänsten och sedan väljer till deras sportpaket för att kunna se Rögle – Färjestad via live stream.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. En streamingtjänst som sänder en hel del hockey via live stream. Det är spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare massvis av streamad sport.

Kraven för att kunna ta del av utbudet är att man skapar ett konto och gör en insättning på minst 50 kr hos spelbolaget. Sedan är det bara att leta upp den matchen man vill följa via live stream och sätta igång streamen.

Kan Rögle hitta tillbaka till storformen?

Färjestad är ett otroligt tufft lag att spela mot. Med en otroligt stark och tung offensiv verkar de kunna forcera genom vilket försvarsspel som helst. Kvällens match mot Rögle kommer förmodligen att föras av bortalaget.

Rögle har spelat med en tight defensiv och använt sina snabba och spelskickliga forwards i en form av kontringshockey. Färjestad passar därför Rögle ganska bra, med tanke på hur stor vikt av spelet som bygger på offensiven hos värmlänningarna.

Skulle Rögle vinna matchen efter fulltid har de möjlighet att ta sig upp två placeringar upp på en andraplats i tabellen. Som alla minns var det inte längesen Rögle faktiskt var serieledare. Men tabellen är oerhört jämn i toppen och vi kommer nog att få se en ny serieledare vecka efter vecka.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se