Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 apr, 2022

Rögle – Färjestad: Live stream, speltips & resultat

Se vår guide inför semifinal i SHL slutspel 2022 mellan Rögle BK och Färjestads BK. Här plockar vi fram oddsen i vårt speltips inför semifinalerna – samt hjälper dig att kunna streama Rögle – Färjestad online.

Semifinaler i SHL spelas i bäst av 7 matcher – alltså först till fyra segrar. Vi kommer titta till vilket av dessa två lag som vi tror kommer spela SHL final – och där med ge vårt hockey speltips inför matchserien.

Vilka tror du vinner SHL semifinal mellan Rögle BK och Färjestads BK? Spela ditt förmodade resultat på betting – och se vilka odds du kan ta del av.

Vad: Färjestad – Rögle (SHL semifinal – 2022)
Matchserie: Bäst av 7 matcher (först till 4 vinster)
Datum: 16 april – 28 april
Live stream: > Bet365 (IP-begränsad) & Cmore
TV: TV4 & CMore Hockey
Arenor: Catena Arena, Ängelholm & Löfbergs Arena, Karlstad
Speltips: Färjestad tar sig till SM-final (2.27 hos Betsson)

Streama Färjestad – Rögle

Inför dessa spännande semifinaler så kommer du att kunna se Färjestad – Rögle via live streams på nätet. I Sverige så är det CMore som har rättigheter att streama hockey i SHL på nätet.

Alla som vill kunna se finalspelet av SHL bör därför ta sig vidare till Cmore för att skapa ett gratis konto. Sedan krävs det att du väljer ett abonnemang som låser upp alla Rögle – Färjestad streams. Du läser mer om alla paket och abonnemang inne hos CMore. Där kan de hjälpa dig med att se alla matcher från SHL slutspel 2022. Vilket många i Sverige önskar att göra.

Det är även möjligt att streama Färjestad – Rögle inne hos Bet365. Det är dock inte möjligt för dig som finns inom Sverige. De har endast rättigheter att visa Rögle – Färjestad stream för dig som är i utlandet. I Sverige så är det istället CMore som har ensamrätt för att sända hockeymatcher från SHL.

Se ishockey från SHL hos Cmore:

 1. Gå till Cmore
 2. Skapa ett gratis konto
 3. Välj ett abonnemang
 4. Se Rögle – Färjestad via live stream

Se på TV

Matcher som sänds från SHL slutspel kommer att visas på TV. Då kommer det vara CMores kanaler som kan visa dessa matcher. Nedanför ser du kanaler som visar Rögle – Färjestad på TV.

 • TV4 & CMore Hockey

Rögle – Färjestad speltips

Detta kommer enligt oss bli en mycket tight – och svårspelad matchserie. Inför SHL slutspelet så trodde vi att Rögle BK skulle promenera fram till SM-finalen. Skåningarna från Ängelholm har visat under hela grundserien att de har hög kvalité – vilket resulterade att laget vann tabellen. Som grädde på moset så tog Rögle BK sin allra första stora titel tidigare i år. Där lyckades man vinna CHL – och kan titulera sig som Europas bästa lag.

Att ett lag som vinner grundserien – samt CHL – står som favoriter till SM-guld känns otroligt logiskt. Men något hände. Rögle BK tvingades till en mycket nervös matchserie med en avgörande match mot Oskarshamn IK. Det förvånade många – och Rögle BK känns som betydligt mindre favoriter.

Färjestads BK har å andra sidan visat en fin form. De tvålade till Skellefteå AIK med 4-2 i matcher. Ännu mer intressant är att de aldrig tappade någon match på hemmaplan. En grym publik kan mycket väl sjunga Färjestads BK till flera hemmasegrar även mot Rögle. Nackdelen för värmlänningarna är att Rögle BK kommer ha en eventuellt avgörande på sin hemmaarena.

När vi lägger in vårt speltips inför matchserien så väger det en liten fördel för Färjestads BK. De imponerade stort i matcherna mot Skellefteå AIK – samtidigt som Rögle BK var lite av en besvikelse mot Oskarshamns IK.

Inför matchserien

 • Färjestads BK har ännu inte förlorat en enda match i SHL slutspelet på hemmais
 • Rögle BK står som vinnare för både grundserien av SHL och mästare i Champions Hockey League
 • Färjestad imponerade i kvartsfinal mot Skellefteå AIK (4-2). Rögle imponerade INTE mot Oskarshamns IK men klarade sig vidare (4-3)

Odds & betting

Här kan vi samla ihop vilka odds som gäller inför Färjestad – Rögle i SHL semifinalen. Vi kommer inte spela på separata matcher – utan fokusera på matchserien. Det gör att vi kollar in Färjestad – Rögle odds för vilket lag som går till finalen i SHL. Flera bettingsidor väljer att ha Rögle som favoriter – men vi på Sportal tror att verkligheten går emot oddsen.

Här nedan kan du se vilka odds som du kan spela på under matchserien. Vi ger dig våra tips på vilka odds vi kommer att spela på.

* = Odds & speltips som vi på Sportal.se tror kommer att slå in.

Speltips Odds från Betsson (Senast uppdaterade 13/4)
Rögle vinner matchserien 1.65
Färjestad vinner matchserien* 2.27
Färjestad vinner match serien med 3-4* 7.30
Matchserien avgörs med mer än 5.5 matcher (ja)* 1.51

Datum, tider & resultat

För att få full koll på vilka TV-tider och datum som gäller för matcherna mellan Rögle – Färjestad så finns här ett schema. I detta spelschema kan du se vilka tider som du bör hålla koll på.

 • Semifinal 1: 16/4, kl. 15:15 (Catena Arena)
 • Semifinal 2: 18/4, kl. 15:00 (Löfbergs Arena)
 • Semifinal 3: 20/4, kl. 19:00 (Catena Arena)
 • Semifinal 4: 22/4, kl. 18:30 (Löfbergs Arena)
 • Semifinal 5: 24/4, kl. 14:30 (Catena Arena)
 • Semifinal 6: 26/4, kl. 19:30 (Löfbergs Arena)
 • Semifinal 7: 28/4, kl. 19:30 (Catena Arena)

Mer nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar