Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 3 okt, 2019

Oskarshamn – HV 71: Live stream direkt från derbyt

Följ smålandsderbyt direkt via live stream enkelt och smidigt. Hur du går tillväga och mycket mer kommer vi att gå igenom i denna artikeln. Allt ifrån våra tankar kring hur matchbilden kommer se ut till hur du hittar bäst live stream på Oskarshamn – HV 71.

Idag har live stream på hockey helt tagit över marknaden. Innan var det dyra kanalpaket som gällde, nu är det största fokuset på att hitta en riktigt bra live stream. Och det behöver inte vara så svårt som det ibland kan verka. Här hittar du en live stream på Oskarshamn – HV 71.

Stream Oskarshamn – HV 71

En bra live stream är inte bara en stream som är lättillgänglig och håller hög kvalitet. Utan man vill även att allt runtomkring ska fungera bra. Som exempelvis kommentatorer som håller hög nivå, enkelt att navigera hos streamingtjänsten och så vidare.

  • Nedsläpp: 19:00
  • Spelplats: Be-Ge Hockey Center, Oskarshamn
  • Sänds av: Cmore hockey

Vill du se Oskarshamn – HV71 via live stream är det Cmore du måste vända dig till. I alla fall om du befinner dig inom Sveriges gränser. Då krävs det först att man skapar ett konto, sedan behöver man även välja deras sportpaket.

Då får man möjligt att streama all hockey från SHL och HockeyAllsvenskan. Det finns även möjlighet att se lite andra sporter och ligor. Så för den som inte bara är intresserad av att streama hockey är valmöjligheterna många.

För dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser krävs det att man vänder sig till en helt annan leverantör. Det är nämligen spelbolaget bet365 som tillhandahåller live stream på SHL. Notera att detta enbart funkar för dig som inte befinner dig i Sverige.

För att streama Oskarshamn – HV 71 krävs det att man först och främst skapar ett konto hos bet365. Sedan måste man även göra en insättning på minst femtio kronor. Det är kravet för att få tillgång att streama all den sport som spelbolaget erbjuder.

Så vare sig du befinner dig i i Sverige eller utomlands finns det riktigt bra live streams att ta del av!

Tyler Kelleher – Amerikanen som visat vägen

Oskarshamn har inte samma budget som många andra lag i SHL. Då har klubben helt enkelt fått chansa lite mer i sina värvningar och kanske anstränga sig lite mer än klubbar som lockar de bästa spelarna.

Amerikanen Tyler Kelleher var innan han anlände till Oskarshamn relativt oprövad på seniornivå. Detta är egentligen tredje säsongen som a-lagsspelare för Kelleher som senast kommer från tyska ligan.

Det blev succé direkt och trots att han knappt är tre äpplen hög (168 cm) har han imponerat på hela hockeysverige. Kelleher har såhär långt stått för fem mål och två assist på sex matcher. Återstår att se ifall han kan hålla den nivån under hela säsongen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar