Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 16 nov, 2019

Luleå – Oskarshamn: SHL stream online

Vi hjälper dig att hitta en riktigt bra stream på Luleå – Oskarshamn online. En stream där du dessutom kan följa samtliga omgångar från SHL, inklusive slutspelet. Längre ner i texten går vi igenom exakt hur man går tillväga för att hitta en Luleå – Oskarshamn stream.

Spelar ingen roll om du vill titta på en Luleå – Oskarshamn stream på datorn, mobilen eller direkt på teven. Det finns ett bra alternativ som passar alla olika enheter. Så kom igång med en live stream lagom till nedsläpp idag.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Luleå – Oskarshamn live stream

En live stream på SHL är väldigt enkelt att hitta. Men den är dessvärre inte gratis, men man får samtidigt väldigt mycket för pengarna. Så tyvärr kommer du inte hitta en gratis stream på Luleå – Oskarshamn.

  • Nedsläpp: 16 november kl. 15:15
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas på: Cmore sport

Det är Cmore som äger rättigheterna för att sända SHL och även matchen mellan Luleå – Oskarshamn. För att få tillgång till matchen krävs det därför att man skapar ett konto hos streamingtjänsten.

När ett konto är skapat krävs det även att man väljer till deras sportpaket. Först då får man tillgång till SHL och massvis av andra ligor.

För dig som håller till utomlands är det en annan live stream som gäller. Spelbolaget bet365 tillhandahåller live stream på hockey. Skapa ett konto där och gör en insättning om minst 50 kronor för att kunna följa hockey via live stream.

Var redo med en live stream i hög kvalitet när pucken släpps för att inte missa något av lördagens hockey.

SHL:s slagpåse Oskarshamn i tufft läge

Många blev överraskade av Oskarshamn framfört under säsonginledningen. Men den hypen la sig ganska snabbt och verkligheten kom ikapp smålänningarna. Laget ligger inför kvällens omgång sist i tabellen och poängen lyser med sin frånvaro.

Men, en vinst ikväll kan leda till att Oskarshamn hoppar upp flera placeringar. Dock är Luleå borta en av de tuffaste matcherna i hela SHL.

Luleå ligger på en betydligt tryggare placering i SHL. Faktum är att en vinst kan leda till att Luleå går upp i serieledning. Det är mycket som står på spel ikväll och när pucken släpps kan vi som tittar räkna med ett Luleå som tar tag i taktpinnen från start.

Det kommer med andra ord bli oerhört tufft för Oskarshamn att ens ha chans på poäng. Men större skrällar har vi sett, räkna dock inte med något stordåd från smålänningarna idag.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar