Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 dec, 2019

Luleå – Lausanne: Bäst stream på CHL slutspelet

Letar du efter en Luleå – Lausanne stream har du hittat helt rätt. Vi kommer att tipsa om marknadens bästa Luleå – Lausanne stream, där du dessutom kan se matchen helt gratis. För att få tillgång till en riktigt bra CHL stream krävs det bara att du har tillgång till en bra internetuppkoppling.

Vi är nu framme vid kvartsfinal två av två i CHL-slutspelet. Luleå vann första mötet och har därför ett 2-1 resultat med sig inför kvällens match.

Precis hur du går tillväga och mycket mer går att läsa längre ner i texten. Där kommer vi även att lämna våra tankar kring hur matchen kommer att se ut. Så vänta inte tills sista sekund innan du startar upp din gratis Luleå – Lausanne stream.

Vill du titta på Luleå – Lausanne? Gör det på Bet365!

Streama CHL på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Gratis Luleå – Lausanne stream online

Det kan vara lite svårt att veta vilka som faktiskt sänder Luleå – Lausanne via live stream, med tanke på alla streamingtjänster som existerar idag. Men just matchen mellan Luleå och Lausanne sänder SVT, vilket innebär att det går att följa matchen helt gratis.

  • Matchstart: 10 december kl. 18:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: SVTplay

För att kunna se en gratis Luleå – Lausanne stream krävs det bara att du klickar dig vidare till SVTplay. Svårare än så är det inte att hitta en gratis Luleå – Lausanne live stream.

Tyvärr sänds inte alla CHL-matcher via en gratis stream. Så det gäller att ta vara på möjligheten till en riktigt bra gratis stream.

För dig som vill se ännu mer hockey kan vi rekommendera en annan streamingtjänst. Bet365 erbjuder nämligen sina spelare möjligheten att följa en hel del hockey via live stream.

Allt som krävs är ett konto hos spelbolaget och sedan en insättning på minst 50 kronor. När de två stegen är avklarade är det bara att leta upp önskad stream och njuta av sändningen.

Matchbilden

Luleås försvarsspel har genom hela säsongen varit nästintill felfritt. Norrlänningarna spelar en oerhört tight ishockey och ger inte bort några ytor i den defensiva zonen.

Lausanne är inget dåligt lag med tanke på att de tagit sig till kvartsfinal. Men det är fortfarande stor skillnad lagen emellan. Luleå är helt enkelt ett för tufft motstånd och kommer, av allt att döma, promenera hem den här matchen.

Det kommer bli oerhört tufft för Lausanne att ens lyckas peta in ett mål, än mindre två. Så vi som följer matchen kan förvänta oss ett Luleå som tar sig vidare till semifinal i CHL-slutspelet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar