Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2017

Luleå HF – Rögle BK: Se SHL via live stream idag

Bottenlaget Rögle känns efter sex omgångar uträknade. En enkel match för Luleå och deras hemmasupportrar kan förvänta sig ett målkalas. Samma gäller för den som följer matchen via live stream. Hur du ser mötet via live stream och våra tankar kring matchen kan man läsa om längre ner i artikeln.

Luleå är ett lag som håller på att strukturera om lite. De har inte riktigt hittat det spelet som de hade för ett par år sedan och lär inte göra det denna säsongen heller. Rögle kämpar fortfarande för att etablera sig i SHL men ser ut att gå mot ännu ett misslyckande. Men all hockey är rolig hockey så kom igång med en live stream redan nu!

Lukas Wallmark i Luleåtröjan i SHL

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: Cmore sport

Luleå – Rögle stream direkt från SHL

Att hitta en laglig och bra live stream på SHL kan verka lite rörigt. Därför finns vi för att hjälpa dig till en live stream i hög kvalitet. De som har köpt rättigheterna för att sända SHL i Sverige är Cmore. Det är alltså där man ser samtliga omgångar från både grundserien och slutspelet.

Det första man behöver göra är att skapa ett konto med en sportprenumeration. När det är klart är det bara att leta upp den match man vill följa via live stream i tablån hos streamingleverantören. Öppna sedan matchen och sedan är det bara att följa matchen direkt i hög kvalitet.

Så att se Luleå mot Rögle via live stream är en väldigt enkel process som kommer ge dig mängder av timmar sport att se via live stream. Vänta inte till sista sekund innan nedsläpp utan se till att skapa ett konto redan nu för att vara väl förberedd.

Det finns många fördelar med att streama SHL. En är att det erbjuder en helt annan flexibilitet än de linjära kanalerna. Du behöver inte se matcherna på teven utan kan välja en mer flexibel enhet. Matchen mellan Luleå – Rögle går alltså att ta med sig och streama vart man vill.

Jan Sandström slår en passning i Luleå

Om matchen

Vi tror att Luleå fullstädnigt kommer dominera Rögle från början till slut. Givetvis kan allt hända i hockey och Rögle kan få in ett par tre puckar på kontringar. Men det känns som att det ska mycket till för att skåningarna ska ha en chans överhuvudtaget på bortaplan mot Luleå.

Rögle har dessutom släppt in 32 mål på sex matcher och har -18 i målskillnad. Ingen sexig statistik direkt och frågan är hur många fler matcher Anders Eldebrink kommer stå på bänken bakom Röglespelarna.

Det är mycket som inte stämmer i laget och allt tyder på att de kommer bli SHL:s slagpåse hela säsongen. De som får stå upp för Skåne i SHL blir helt enkelt Malmö då Rögle inte har mycket att sätta emot.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar