Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 dec, 2019

Luleå HF – Frölunda HC: Stream från SHL direkt

Senaste mötet lagen emellan var en otroligt jämn tillställning. Förväntningarna på returen är hög och en av dagens stormatcher att följa via live stream. Vi kommer att visa dig hur enkelt det faktiskt är att hitta en Luleå – Frölunda stream online.

Så se till att vara redo ikväll, innan pucken släpps, med en Luleå – Frölunda stream live. Genom två enkla steg kommer du att ha en riktigt grym Luleå – Frölunda stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Luleå – Frölunda stream

Det blir allt vanligare att hushållen väljer bort dyrare kanalpaket för streamingtjänster med ett bredare utbud. Det gäller även hockey och Luleå – Frölunda. Genom två steg kommer du att ha tillgång till en riktigt bra Luleå – Frölunda stream online.

  • Nedsläpp: Torsdag 26 december kl. 18:00
  • Visas hos: Cmore sport
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå

Skapa ett konto hos streamingtjänsten Cmore, välj sedan till deras sportpaket för att få tillgång till hela SHL. På så sätt får du även möjlighet att följa massvis av andra sporter och ligor direkt via live stream online.

Svårare än så är det inte att hitta en Luleå HF – Frölunda HC stream online. Allt som krävs är två minuter av din tid innan du kan njuta av en hockey stream i hög kvalitet. Detta om du då befinner dig inom Sveriges gränser. Gör du inte det finns det ett annat alternativ.

Det är nämligen som så att spelbolaget bet365 erbjuder samtliga spelare möjligheten att följa bland annat hockey via live stream. Villkoren för att få tillgång till streamingutbudet är att du först skapar ett konto och sedan sätter in minst 50 kronor på kontot.

När det är gjort är det bara att luta sig tillbaka och njuta av all den sport som finns tillgänglig att följa via live stream.

Målsnål match

Det är vad vi på sportal tror iallafall. Senaste mötet lagen emellan slutade 1-0 till Frölunda efter ett sent mål i tredje perioden. Vi räknar med något liknande ikväll.

Det är två lag som spelar en tight ishockey, Frölunda är lite offensivare medan Luleå har ett av seriens bästa försvarsspel.

Mycket chanser kommer det inte att bjudas på, så det gäller för båda lagen att utnyttja de möjligheter som fås. Det är mycket möjligt att kvällens match kommer att avgöras i special teams, alltså powerplay.

Det har en viss tendens att bli ganska grinigt mellan Luleå – Frölunda så utvisningar brukar inte lysa med sin frånvaro. Hur som helst ska detta bli en av kvällens stora höjdpunkter att följa direkt via live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar