Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 15 nov, 2019

Linköping – Djurgården: Stream SHL 16/11

Starta upp en Linköping – Djurgården stream direkt, det tar mindre än fem minuter och håller givetvis hög kvalitet. För att kunna se Linköping – Djurgården via stream live krävs det att man tar sig igenom två enkla steg, exakt hur du går tillväga går att läsa längre ner i texten.

Matchen kommer bli ett spännande möte att följa genom live stream. Det är två lag som är i stora behov av poäng för att inte bli alltför avhängda. Så för dig som tänkt se Linköping – Djurgården via live stream har ett spännande möte framför sig.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Linköping – Djurgården stream

När det kommer till att se SHL via live stream har man som tittare givetvis lite krav. Det ska vara i hög kvalitet, enkelt att starta upp streamen och det får gärna vara gratis. Tyvärr finns det inga möjligheter för oss som bor i Sverige att streama Linköping – Djurgården gratis.

  • Nedsläpp: 16 november kl. 15:15
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore hockey

Men för den summan man betalar får man tillgång till samtliga omgångar från SHL via live stream. Det som krävs för att kunna streama Linköping – Djurgården är att man först skapar ett konto hos Cmore. När det sedan är gjort krävs det att man lägger till deras sportpaket.

Svårare än så är det inte att få tillgång till hela SHL, HockeyAllsvenskan och massor av annan sport.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan live stream som tillhandahåller SHL. Det är nämligen spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av matcher genom live stream.

Samma princip gäller där, först skapar du ett konto hos spelbolaget. Sedan krävs det en insättning på minst 50 kronor för att få tillgång till live streamsen. Notera att detta gäller för dig som befinner dig utanför Sveriges gränser.

Linköping övertygade senast

Det har varit allt annat än en bra säsonginledning för Linköping såhär långt. På 17 matcher har laget enbart tagit fyra trepoängare, ett facit som inte imponerar på någon. Men senaste matchen mot Leksand slutade 4-1 till Linköping.

Ett steg i rätt riktning, även om resultatet inte riktigt speglade matchbilden. Leksand tryckte på rejält men en storspelande Jonas Gustavsson i LHC-kassen blev för mycket för Leksand.

Djurgården har inte heller motsvarat förväntningar, spelet har varit ojämnt och knackigt. De vill, precis som Linköping, får något att bygga vidare på. En seger på bortaplan kan vara precis det som laget behöver.

Vi som följer matchen via live stream kan iallafall förvänta oss två lag som verkligen kommer ge allt under lördagen. De har inte råd att tappa dyrbara poäng, även om det är förhållandevis tidigt i grundserien.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar