Linköping SHL stream mot Djurgården
NYHETER

Kan Linköping bygga vidare på sin senast vinst i SHL? Motståndet står Djurgården för under lördagen, läs mer om hur du hittar en stream på matchen här.

Linköping - Djurgården stream

När det kommer till att se SHL via live stream har man som tittare givetvis lite krav. Det ska vara i hög kvalitet, enkelt att starta upp streamen och det får gärna vara gratis. Tyvärr finns det inga möjligheter för oss som bor i Sverige att streama Linköping - Djurgården gratis. 

  • Nedsläpp: 16 november kl. 15:15
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore hockey

Men för den summan man betalar får man tillgång till samtliga omgångar från SHL via live stream. Det som krävs för att kunna streama Linköping - Djurgården är att man först skapar ett konto hos Cmore. När det sedan är gjort krävs det att man lägger till deras sportpaket. 

Svårare än så är det inte att få tillgång till hela SHL, HockeyAllsvenskan och massor av annan sport. 

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan live stream som tillhandahåller SHL. Det är nämligen spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av matcher genom live stream. 

Samma princip gäller där, först skapar du ett konto hos spelbolaget. Sedan krävs det en insättning på minst 50 kronor för att få tillgång till live streamsen. Notera att detta gäller för dig som befinner dig utanför Sveriges gränser. 

Linköping övertygade senast

Det har varit allt annat än en bra säsonginledning för Linköping såhär långt. På 17 matcher har laget enbart tagit fyra trepoängare, ett facit som inte imponerar på någon. Men senaste matchen mot Leksand slutade 4-1 till Linköping. 

Ett steg i rätt riktning, även om resultatet inte riktigt speglade matchbilden. Leksand tryckte på rejält men en storspelande Jonas Gustavsson i LHC-kassen blev för mycket för Leksand. 

Djurgården har inte heller motsvarat förväntningar, spelet har varit ojämnt och knackigt. De vill, precis som Linköping, får något att bygga vidare på. En seger på bortaplan kan vara precis det som laget behöver. 

Vi som följer matchen via live stream kan iallafall förvänta oss två lag som verkligen kommer ge allt under lördagen. De har inte råd att tappa dyrbara poäng, även om det är förhållandevis tidigt i grundserien. 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se