Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 6 nov, 2017

Liberec – Frölunda: Stream från CHL

Äntligen är slutspelet igång i CHL. Det första svenska laget som spelar ikväll är Frölunda som gästar HC Liberec. En match som går utmärkt att streama live. Hur man följer Liberec – Frölunda via live stream går att läsa i vår artikel. Där går vi igenom allt du behöver veta för att streama CHL live.

Det är två enkla steg man behöver ta sig igenom för att starta upp en live stream i bra kvalitet. Sen när du väl tagit dig igenom de stegen kan du streama CHL , enkelt och smidigt. Så se till att starta upp din live stream på Frölunda nu direkt!

Streama Frölunda – Liberec såhär

Det första man behöver göra för att kunna streama HC Liberec – Frölunda HC är att skapa ett konto hos bet365. Det är att skapa ett konto och går på under två minuter. Sedan krävs det att man gör en insättning för att få tillgång till att live streama sport.

Hos bet365 hittar du mängder av olika matcher att streama live, även de andra svenska lagens matcher i CHL. Så för en väldigt liten peng får man tillgång till massvis av live streamade matcher.

Liberec – Frölunda är den första matchen i 16-delsfinalen i Champions Hockey League. Ett perfekt möte att streama mellan två riktigt bra lag. Liberec var nära på att slå Växjö i gruppspelet och är inget motstånd som Frölunda kan ta lätt på.

Se till att enkelt och smidigt starta upp din live stream lagom tills matchen börjar klockan 17:00. Vi på sportal rekommenderar enbart live streams som håller riktigt hög kvalitet. Så när du går via oss kan du känna dig trygg i valet av live stream.

Uppdatering: HC Liberec lyckades ta sig vidare i CHL. Nu ställs de emot Växjö i semifinalen. Du kan själv se Växjö – Liberec stream om du har ett intresse för tuneringen.

Rasmus Dahlin i en av många framrusningar

Om matchen

Frölunda har blandat och gett det senaste i SHL. Efter en riktigt platt och blek insats mot Brynäs på hemmaplan körde man över Linköping i matchen efter. Formen pekar uppåt och flera spelare verkade ha hittat tillbaka till rätt form.

För Liberecs del tror vi att det kommer bli en tuff match och en fart de vanligtvis inte är vana vid. Även om SHL är en väldigt defensiv liga tillhör Frölunda ett av de offensiva lagen. De kommer inte spara på något och det blir tufft för Liberec att orka hänga med i 60 minuter.

Därför tror vi att Frölunda kommer dra ifrån en del målmässigt och att gästerna vinner med ett par puckar minst.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar