Leksand mot Frölunda live stream direktsänd
NYHETER

Formstarka Frölunda reser upp till Leksand för att hämta hem tre poäng. Matchen finns självklart tillgänglig att se via live stream, vi visar hur!

Årets nygamla nykomling Leksand gästas av Frölunda ikväll. Detta är en av kvällens hetaste matcher och finns givetvis tillgänglig att följa via live stream. Hur du ser Leksand - Frölunda via live stream kommer vi att steg för steg gå igenom längre ner i texten. 

En live stream på SHL som håller hög kvalitet i både bild och ljud är givetvis att föredra. Därför rekommenderar vi enbart live streams som vi själva testat ordentligt. Därför ger vi dig möjligheten att följa Leksand - Frölunda via förstklassig live stream.

Live stream Leksand - Frölunda

Är Leksands tunga värvningar tillräckligt för att äntliga klamra sig fast i landets högsta serie? I vilket fall kommer matchen mot Frölunda att bli en spännande batalj att följa genom live stream. Så följ dessa enkla stegen och luta dig tillbaka. 

  • Skapa konto hos Cmore
  • Välj deras sportabonnemang
  • Leta upp "Leksand - Frölunda" i live stream tablån. 

Svårare än så behöver det inte vara för att enkelt komma igång med en live stream på hockey. Ett abonnemang är precis som det låter, något som kostar. Det är alltså inte gratis med live stream på Leksand - Frölunda. 

För summan man pyntar varje månad får man möjlighet att titta hela SHL samt HockeyAllsvenskan direkt via live stream. Även annan sport som fotboll och golf ingår i priset.

Håller man till utomlands kan vi varmt rekommendera ett lite billigare alternativ till live stream på hockey. Det är bet365 som tillhandahåller sina spelare med live streamad sport. 

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Sätt in 50 spänn eller mer
  • Leta upp den matchen du vill streama

Inga ursäkter var det. Alla kan hitta en grym live stream och följa någon av alla sju omgångar SHL bjuder på ikväll. 

Vi tror på Leksand

För varje vinst kommer man närmare en förlust sa en gammal tränare en gång i tiden. Frölunda har vunnit fyra raka matcher och övertygat ordentligt efter den skakiga starten. Samtidigt har Leksand haft svårt att bygga vidare på vinster. 

Med en förlust i bagaget ska Leksand statistiskt sett vinna mot Frölunda ikväll. Håller sig dalmasarna borta från utvisningsbåset och ligger nära göteborgarna i försvarszonen ska detta bli en trevlig tillställning i Tegera Arena. 

Matchen i matchen blir mellan Sebastian Wännström och Rhett Rakshani. Båda lagens hetaste spelare och vi tror att det blir Wännström som går segrande ur den duellen. Wännström är den skarpare målskytten och har fått lite av en nytändning i Leksand. 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se